Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2021, 13:35:24
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
De ce ma eviti? Nu-s ciumat, nu-s ce minte @gpalama!

Daca ti-am aratat cum se tine un post negru dupa adevarata ortodoxie inseamna ca am judecat pe cineva? Pacatele lor si faptele lor osandeste pe fiecare asa ca nu ma acuza tu pe mine ca am osandit pe cineva.

Ti-am explicat frumos, daca vrei sa ma crezi bine, daca nu, atunci trage-te de sireturi cu cel pe care l-ai ales, in loc sa-l alegi pe Hristos-Cuvantul, si pe diaconul mucenic Stefan l-ai ales pe Bârnabas alias @gpalama marele aparator al furtodoxiei de cei 7 magnifici: 2 preoti (Ioan Ivan si Iosif Trifa), un calugar (Arsenie Boca), un copil ciobanas de la Maglavit (Petrache Lupu) si de trei fetite sarace si orfane (Veronica, Virginia si Mihaela).

Daca eu am citit si stiu ce vorbesc cand spun cum se tine postul negru tu te iei dupa pacalici sau dupa Invatatorul nostru, Hristos-Cuvantul, dupa Mesia, dupa care ar trebui sa se ghideze toata ortodoxia si toata crestinatatea?

Te-ai facut ca ploua si ti-ai gasit motivatie ca as fi judecat preotii, duhovnicii sau ditamai ortodoxia asa cum procedeaza sectantii.

Nu am judecat pe nimeni ci am afirmat cum se tine o zi de post: Dupa Har nu dupa ceas, de la apusul soarelui de dinainte de ziua de post negru si pana la rasaritul soarelui de dupa ziua de post negru si e voie doar anafura si apa sfintita sau cuminecatura in tot acest timp de rugaciune!

Te rog deci nu rastalmacii si tu ceea ce scriu socotind ca te judec sau ca judec pe cineva. Judecatorul nostru este Hristos-Cuvantul si a venit in Taina si in NOR de unde rosteste Cuvantul peste sCNIP ca sa pregateasca poporul Sau si ortodoxia în vederea revenirii Sale intru JUDECATA tuturor!
Bai sectare nu te mai pune in barca sfintilor cu diaconul Stefan. Ca nu te-a chemat nimeni si ridicat. Te cocoti ca dracul unde nu este al tau.

Ai judecat sectare Sinodul, ai judecat ierarhii ai afirmat ca sunt aserviti ca au gresit cand au condamnat NIP.

Ai afirmat prostii legate de "postul adevarat" si "postul adevaratei ortodoxiii".

Adica tu esti reprezentantul "adevaratei ortodoxii " si restul si in "falsa ortodoxie"? Adica tu rastalmacesti ce zice Biserica si negi Biserica afirmand ca exista o ortodoxie mai adevarata si mai buna????

ERETICULE!!!

Hristos nu vorbeste prin toti nebunii de la NIP, asa cum faci tu. Hristos nu vorbeste prin "lelita cutare" si toate babele din NIP care se trezesc noaptea si in nebunie scriu "de la Hristos".

Stii ca stilul asta de vorbire este specific secctarilor si protestantilor?

De ce refuzi sa recunosti ca esti prostentant si te ascunzi ca sobolanul sub umbrela BOR?????

Noi te vedem drept sobolan religios, care incearca sa molipseasca prin ciuma pe care o aduce pe toti prostii.

Nu ii mai musca pe toti cu nebunia ta.

Esti un mincinos si un demagog - vezi-ti posturile in care faci albie de porci Sinodul si ierarhii si ierarhia petnru ca au condamnat NIP.

Pe toti din ortodoxie care ti-am stat impotriva ne-ai luat la pila. Si pe mine si pe Igor si pe AlinB. Si Sinodul Si Cleopa si toti. Toti suntem rai ca NIp este o hazna.

Esti o scursura care dupa ce arunca rahat spune ca nu l-a aruncat si ca nu ii pute mana de la rahat.
Ia vezi-ti posturile tale vidanjeor de profesie ce esti.

Inapoi in haznaua nip de unde ai venit. Fa-ti curat la tine acasa si apoi vino sa ne explici cum e cu credinta.

Last edited by gpalama; 28.06.2021 at 13:38:21.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine mai tine post negru?! Daniel_7 Generalitati 55 09.02.2018 17:29:45
post negru tigruta25 Generalitati 20 14.09.2014 01:38:17
Postul negru bogdanc Sfintele Pasti - Invierea Domnului 20 04.05.2013 15:39:27
post negru cristina mioara Generalitati 28 29.07.2011 13:40:19
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12