![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pacat ca nu are nimeni rabdare sa urmareasca un filmulet pâna la capat. Ar ramane cu ceva important pentru mantuirea sa. Credeti in Cele 7 Tr.Ap? Daca nu credeti intrebati-va serios de ce nu credeti. Eu cred. Voi nu puteti crede. Va spun eu de ce eu pot crede, pentru ca eu am cititit! De aia cred, am citit, am ascultat mesajele audio. Am auzit pe film chiar vocea lui Arsenie Boca. Cine nu citeste n-are cum crede!.. degeba asteapta minuni si semne sau invoiri de la duhovnici. ”Cine cauta gaseste si cine bate i se deschide!” Va e lene? Abea apoi avem ce sta de vorba!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 29.06.2021 at 18:22:20. |
|