![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dpmdv urmărind și reacțiile oamenilor din liveurile lui Simion din 2020, AUR a pierdut pe diaspora voturi pt că mulți îi semnalau că nu voiau să deschidă Volosatîi lista pe diaspora pt Parlamentare, nu știau cine e, nu le plăcea cum sună numele, asta e nici pe diaspora, sau diaspora nu reprezintă numai R.M. Eu văd că în toate marșurile lor strigă că Basarabia e România, eu nici nu cred că ar fi posibilă unirea fără creștere economică, e o bătaie de joc să te unești doar așa de mucava, de paradă și după câțiva ani să te dezintegrezi ca stat că apar mișcări secesioniste sau autonomiste și în Ținutul Secuiesc și în Gagauzia și alte zone unde nu e omogenitate. România nu e în stare să-și apere resursele, populația și pământul din actualele granițe, darămite să mai aibă încă 33.846 de km de apărat de populații ostile. Băsescu a parazitat tema, că-i veneau voturi cât să-l treacă pragul din Basarabia, dar chiar și cu vreo 20.000 de voturi de la basarabeni nu a mai trecut pragul, semn că asta e o temă unionismul care se lucrează în liniște, cu politica pașilor mărunți prin legare economică a Basarabiei de România.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 06.07.2023 at 18:08:04. |
|