Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2009, 20:18:21
Tzantzarika Tzantzarika is offline
Member

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
@Tzantzarika:

(Nu am citit decat primul mesaj plus inca cateva din thread, asa ca nu cunosc toata povestea. Scuze daca vobesc pe langa.)

Dumnezeu iubeste pe toti oamenii si ii ajuta pe toti, trebuie doar ca omul sa aiba "intentie buna", cum spunea Cuviosul Paisie Aghioritul, adica sa se indrepte cu toata seriozitatea si sinceritatea spre Dumnezeu. Atunci ajutorul lui Dumnezeu va veni negresit.

Cam toti Parintii spun ca pacatele trebuie ispasite. Cu totii avem pacate si cu totii le vom ispasi intr-un fel sau in altul, iar ispasirea asta inseamna de obicei suferinta. Si eu am pacatele mele, poate mai mari decat a tale, si stiu ca trebuie sa le ispasesc ca sa pot trage speranta de mantuire. Iti spun asta ca sa nu deznadajduiesti daca dau necazuri peste tine. Dumnezeu te iubeste si te vrea in Rai.

Doamne ajuta!

Bogdan.
Probabil ca asa e - nefericirea mea e parte din ispasirea pacatelor.Si incerc sa nu deznadajduiesc - dar uneori simt ca am ajuns la limita puterii. Si nu mai stiu incotro sa ma indrept. De multe ori m-am gandit sa ma retrag pur si simplu la o manastire. Daca ar fi copiii mai mari.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Departe si aproape de Dumnezeu tatolivia Intrebari utilizatori 0 12.05.2012 18:05:14
Cat de departe e sfarsitul? Lucian008 Generalitati 21 03.05.2012 16:03:33
Pavel Corut face praf crestinismul(sunt socat)Pazeste-ne Doamne! tigerAvalo9 Generalitati 43 11.04.2010 23:39:07
citeste si da mai departe carmina Stiri, actualitati, anunturi 1 01.02.2010 21:14:13
sunt departe ..si singura.. mioara Rugaciuni 18 20.12.2006 14:53:48