Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.09.2009, 09:43:38
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Pentru toate crimele pe care le-a facut, imparatul Constantin cel Mare putea fi iertat si chiar sfintit de Dumnezeu. Dar, pentru faptul ca si-a permis sa schimbe una din poruncile lui Dumnezeu, dand o porunca omeneasca....

"Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o."- spune Cuvantul lui Dumnezeu in Facerea 2:3, Iesirea 20:11 (porunca a patra), etc.

"In venerabila zi a soarelui" (ziua intaia)..." - spune paganul Constantin cel Mare, in edictul dat in anul 321.

Acest fapt a fost prevazut de Cuvantul lui Dumnezeu: "Se va incumeta sa schimbe legile si vremea" (Daniel 7:25)
Oare nu poate Dumnezeu sa ierte orice greseala? Asta ca sa nu se sminteasca unii care cred ca au comis pacate atat de mari ca nu mai au nadejde de mantuire, nu ca ar fi gresit Constantin.

Ce rost mai are sa ne batem in trimiteri biblice? Oare n-au fost scrise destule pe forumul asta? Voi tineti sambata si noi duminica (Nimeni deci să nu vă judece pentru mâncare sau băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau lună nouă, sau la sâmbete ; Fiul Omului este Domn și al sâmbetei.). O sa vedem la sfarsit care vor fi mai aproape de slava Lui Dumnezeu: ortodocsii sau ceilalti.

Pana atunci, toate bune si Doamne ajuta in gasirea Adevarului.

Ascultați Noul Testament ortodox online.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 13:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 14:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 22:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 21:32:25