Citat:
În prealabil postat de vsovi
poi draga Elena, tu shtii Cine este Credintza Mea?
Cuvantul lui Dumnezeu asha ne invatza sa tzinem Duminica: 'de sambata seara de la apusul soarelui pana luni diminetza la rasaritul soarelui'
shi nu te intrista ca oricum Sfanta Cruce va osebi pe credincioshi de necredincioshi ca asha zicea Maica Siluana pe undeva printr-un filmuletz invatzandu-ne cum sa ne pecetluim cu ea shi cu puterea ei.
|
ma intristez de rautatea oamenilor ,si de lupta asta pe care o duc unii de a ma convinge ca nu sunt crestina ,pentru ca sunt ortodoxa!
am invatat ceva : dc ma rog si ii cer lui Doamne din suflet ceva ,el imi vada da ,chiar dc va dura ceva timp ! ieri am avut parte de o mare minune ,si inca o data Doamne mi-a aratat cat de mare este El,si ca trebuie sa raman ferma in credinta mea !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro