![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi bine ca cei ce judeca sa-i ajute si ei pe saraci, in loc sa-i judece pe cei ce ajuta. Si pe vremea Domnului existau oameni care veneau dupa El pentru paine si peste, dar asta era problema lor. El isi facea datoria din dragoste si ii hranea.
Desigur, sunt cazuri si cazuri... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un lucru esential despre sectarism este faptul ca nu au curajul sa spuna ce confesiune au, iar asta denota parsivenie, pentru ca stiu ca daca spun sunt Penticostal lumea nici nu ar mai vorbi cu ei....asta e adevarul. Acum nu mai este chiar cazul ca sectarii sa vina cu tiruri cu ajutoare, pentru ca se bazeaza pe sistemul piramidal, am adus un fraier la secta mea...de acum lasa ca lucreaza el la el in familie si in timp ii va aduce si pe ceilalti...deci exact in stilul Amway ![]() Mantuitorul nu umbla cu pesti si paini dupa el, minunea aceea s-a facut deoarece oamenii stateau cu zilele sa asculte Cuvantul lui Dumnezeu, dar nu au fost chemati pe deal pentru a li se imparti alimente si alte bunuri...asa cum au inteles sectarii sa faca prozelitism!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cum ar trebui sa fie dupa tine? Sa intre omul pe usa [sau pe forum] si sa strige in gura mare: "Hello, eu sunt penti..." , de parca l-ar fi intrebat cineva ce e... :)) Fii sigura ca daca l-ai intreba ar spune ce e. Cam ce castig crezi tu ca are cel ce converteste pe patul mortii un batran horcaitor? Ia, sa auzim...Caci omul ala nici nu mai are timp sau putere sa semneze o cerere de inscriere in cultul respectiv. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu ce te-am suparat oare? Daca sunt unii care fac asta [si am admis ca pot fi ] , ce legatura are asta cu mine? Si eu dau de oameni doritori sa-mi arate calea cea adevarata, inclusiv martori, mormoni, ortodocsi ,branhamisti, etc. Fiecare isi propovaduieste propria religie. E ceva obisnuit.
P. S. Felicitari pentru lucrarea de pe forum ! O consider foarte constructiva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa nu zicem ca "propovaduim", ci ca vorbim despre propria noastra religie. Fiecare face asta, si e normal sa fie asa, pentru ca religia fiecaruia face parte din el insusi.
Felicitarile erau pentru voi toti in contextul celor spuse de tine: Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vechiul si Noul Testament | vidoveczandrei | Despre Sfanta Scriptura | 42 | 15.09.2011 16:15:59 |
de ce ma simt mai trista decat tristetea | fior | Generalitati | 55 | 18.07.2011 19:53:38 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sanatatea, mai buna decat toate? | alexandrucoca | Intrebari utilizatori | 19 | 08.10.2010 10:49:47 |
Mai mult decat viata...... | NiCcoleta | Generalitati | 4 | 18.05.2010 19:40:23 |
|