![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
scuzele va sunt primite cu mare dragoste frateasca!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca as fi stiut ca fac atat rau, mai bine-mi vedeam de treaba mea..... Vedeti dumneavoastra, eu chiar am crezut ca as putea avea o contributie. Asa imi trebuie pentru ca m-am crezut cineva! Bine, am inteles, frate drag, n-o sa ma mai bag unde nu-mi fierbe oala...asemenea discutii nu sunt de nivelul meu, multumesc ca mi-ati atras atentia si inca o data va rog sa ma iertati pentru ca v-am deranjat si v-am provocat o asemenea stare......... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
cel mai bun caz ,din viata mea ,este sotul meu ! eu nu l-am obligat sa se boteze ,sa se inchine ,sa se miruiasca ,sa se spovedeasca etc . convertirea lui la ortodoxism se datoreaza in primul rand lui D-zeu si Maica Domnului care mi-au ascultat ruga(aceea de a-l lumina sa se boteze ,in ceea ce el considera adevarata credinta ,NU NEAPARAT LA ORTODOXISM !!!! sa nu se interpreteze altfel ! ),apoi parintelui protopop S.M ,nasului de botez al sotului meu ,si implicit mamei nasului(D-zeu s-o odihneasca in pace),care prin moartea ei a facut ca sotul meu sa ajunga la aceea bisericuta ,sa il cunoasca pe parintele,care i-a devenit parinte spiritual ,asa cum zice si el !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() In rest, sa luam toti aminte la pilda cea mai elocventa, la sotul Dnei Violeta si la roadele rugaciunii curate! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ortodocsii nu trec la alte culte...
...trec doar betivii , desfranatii , criminalii , hotii , etc. Acestia sunt adeptii cultelor NP! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toti sunteti apropiati de Scriptura (ca o cititi si o tineti in mana) , dar nu toti impliniti ceea ce cititi. |
|
|||
|
|||
![]()
Geony mantuitorul nu a venit pt cei drepti si luminati ,caci aceia erau vrednici de toata mila Lui! si ne a dat in Legea Noua ,iubirea de aproape si poate zic eu-nevrednicul-mustrarea frateasca-caci toti suntem creatia Sa-atunci cand credem de cuvinta(liberul arbitru)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vechiul si Noul Testament | vidoveczandrei | Despre Sfanta Scriptura | 42 | 15.09.2011 16:15:59 |
de ce ma simt mai trista decat tristetea | fior | Generalitati | 55 | 18.07.2011 19:53:38 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sanatatea, mai buna decat toate? | alexandrucoca | Intrebari utilizatori | 19 | 08.10.2010 10:49:47 |
Mai mult decat viata...... | NiCcoleta | Generalitati | 4 | 18.05.2010 19:40:23 |
|