Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul
Ai incercat si pt asta iti multumesc,dar....nu am denumit prozelitismul ca act caritabil,apoi am spus ca ortodoxismul nu il are! apoi...Adevarul il cautam cu toti si ei si noi.....Desigur ca avem preoti desavarsiti in Harul primit,dar poate si ei au predicatori care educa si predica sincer asa cum cred ca au gasit Adevarul! Si acum....ma intrebam si intrebam ce face comunitatea ortodoxa saracita an de an de enoriasii migratori spre alte culte??/ mai stept raspunsul....iar in ceea ce priveste Vanzarea" celor ,pe cei 30 de arginti,au constiinta adevarului relevat deja ,ca si Iuda?! nu i asa...astfel devine un act constient..si atunci de ce i condamnam pe protestanti si neo ...de ce ataca slabiciunea sistemului ortodox si i acapareaza?! traiesc in cerc stramt?! poate nu le am oferit viata de mantuire colectiva??! poate! spui ca nu fac nevointa descrisa de tine ca : nasi ingenuncheat in fata preotului si altele??! Andrusca ...Sfanta Traditie in istoria ei a cceptat si cutume ,preluind si dandu le binecuvantarea!
|
Da, cred ca am spus chiar tot ce aveam de spus ...
Mult succes in aflarea raspunsurilor dorite!!!
* in mesajul scris anterios am scris "fond" in loc de forma asa cum trebuia...scuze!!!