Of, of, of...ce ma fac eu cu tine? Da, e durere in sufletul meu, pentru ca, de cand am intrat pe forum, desi nu ma cunosti si nu m-ai intrebat cine sunt si ce cred, tot imi arunci acuze si idei preconcepute, ca aceasta, de exemplu:
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
va considerati toti daruiti,... darurile care se revarsa numai asupra adeptilor cultului vostru?
|
Sau ca urasc ortodocsii, fac prozelitism, tremur, cad pe jos, am ganduri ascunse, sunt eretica, ma cred mai sfanta, sunt mandra, bolborosesc, nu am ce cauta pe forum ortodox, etc, etc...
Si de cate ori iti explic ceva sari sa raspunzi contra fara sa citesti macar cu atentie si intelegi gresit , ca aici:
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
tu in cele scrise de tine ai afirmat ca datorita necredintei pe care o avem noi ortodocsii suntem atat de saraci si napastuiti de soarta?
|
Inregistrarile nu sunt trucate, dar nu sunt penticostali aceia si nu am vazut in viata mea asa ceva la penti. Iar tu spui :"asa e la voi". E normal sa ma doara cand suntem acuzati de ceea ce nu facem. In aceasta situatie, ce dialog decent crezi ca se mai poate duce cu cineva care continua sa ne acuze pe nedrept?

Si ce as mai putea sa-ti explic fara sa interpretezi ? Apoi mai sare si anaana & co. parca ar fi fost la aceeasi scoala cu tine...