Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2009, 09:48:23
andrei_im's Avatar
andrei_im andrei_im is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Unei stari de leguma ii prefer una constienta si am motive bine intemeiate.
Sa inteleg ca tu crezi altceva...
Nu la asta m-am referit. Am spus ca ar trebui sa te bucure ca esti mai aproape de Dumnezeu :)

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Nu spune nimeni sa ii dai la o parte, spun numai sa le studiezi teoriile si sa observi ca tuturor greselilor din ele li s-a raspuns de catre evolutionisti.
Dialogul stiintific dintre creationisti si evolutionisti este un dialog deschis. Argumentele si contra-argumentele ambelor parti apar mereu. Tin sa-ti amintesc ca biochimistul Duane Gish (un om de stiinta creationist) tine si astazi debate-uri deschise cu profesori evolutionisti, si nu a fost niciodata infrant intr-o discutie.

De asemenea, "In 1996, Dr. Eugenie Scott, director executiv la Centrul national pentru invatamant (organizatie privata dedicata protejarii predarii evolutiei) i-a avertizat pe tovarasii sai evolutionisti: "Evitati dezbaterile! Daca asociatia crestina din campusul dumneavoastra va cere sa aparati evolutia, va rog sa refuzati! Probabil ca veti fi infranti.."
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oare caut Imparatia cerurilor? AGabriela Generalitati 9 31.08.2012 17:04:27
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? alexdu Generalitati 79 23.09.2011 16:55:07
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! sergiub Preotul 6 11.05.2008 23:50:11