![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Vreau numai sa te intreb, in legatura cu literalitatea Facerii, ce te faci cu celelalte sute de mituri ale creatiei (http://en.wikipedia.org/wiki/Creation_myth), ce s-ar intimpla daca le-am lua literal pe toate? Pe ce baza alegem una dintre ele ca fiind cea reala? De ce n-am alege-o pe cea mai veridica, rezultata prin metoda stiintifica? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Insa ar trebui si tu sa fii de acord ca oamenii de stiinta au alta parere, si nu e una aleasa la intimplare ci e rezultata ca urmare a unor rationamente logice. Care, rationamente, intr-adevar, dau roade in sufletele unora :) |
|
||||
|
||||
![]()
Eu zic ca da.. :)
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai incercat sa ma prinzi in sah din cauza unei exprimari pripite. :) este vorba de un Adevar la care ne-am aliniat, Adevar care exista dintotdeauna.
|
|
|||
|
|||
![]()
Unei stari de leguma ii prefer una constienta si am motive bine intemeiate.
Sa inteleg ca tu crezi altceva... Nu spune nimeni sa ii dai la o parte, spun numai sa le studiezi teoriile si sa observi ca tuturor greselilor din ele li s-a raspuns de catre evolutionisti. |
|
|||
|
|||
![]()
Adevar care considerati voi ca exista dintotdeauna
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
De asemenea, "In 1996, Dr. Eugenie Scott, director executiv la Centrul national pentru invatamant (organizatie privata dedicata protejarii predarii evolutiei) i-a avertizat pe tovarasii sai evolutionisti: "Evitati dezbaterile! Daca asociatia crestina din campusul dumneavoastra va cere sa aparati evolutia, va rog sa refuzati! Probabil ca veti fi infranti.." |
|
||||
|
||||
![]()
M-am bucurat ca ai ajuns la acea concluzie nu pentru ca ea ar fi adevarata, ci pentru ca iti releva o consecinta filozofica a gandirii stiintifice evolutioniste. Iar filozofia iti influenteaza sufletul mai mult decat stiinta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
In legatura cu dezbaterile, sfatul era pentru profesorii de tip mediu, care nu pot sa sustina o dezbatere cu un creationist profesionist, putind da astfel publicului larg impresia ca evolutionistii, in general, nu au baza in a infrunta un creationist. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare caut Imparatia cerurilor? | AGabriela | Generalitati | 9 | 31.08.2012 17:04:27 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
|