![]() |
![]() |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
![]()
Frate Andrei, iti multumesc pentru vorbele tale si ma bucur de atitudinea ta. E adevarat ca nu putem atinge perfectiunea in obiectivitate, oricat am incerca sa fim de drepti in judecata, tot ramane o particica mica de subiectivitate in noi. Deci, vreau sa spun ca nu judecam cateodata perfect, corect in totalitate. Tu imi spui nu iti mai compara pacatul cu ce fac altii, si poate ca ai dreptate, insa cine au inceput primii? Cine a facut acest topic, despre popi fumatori, fiecare dandu-si cu parerea lui, cand ar trebuie sa ne cutremuram de vietuirea preotilor? Daca s-ar fi cutremurat de vietuirea preotilor sau ar fi avut mai multa smerenie si rusine autorul topicului, topicul nu ar mai fi existat si nu s-ar fi ajuns poate la aceste prejudecati expuse pe larg pe un forum ortodox. Si ma bucur ca esti de acord cu mine, cand ai spus ca la Dumnezeu nu exista pacate mari, pacate mici, ci exista pacatul pe care in fiecare ceas il savarsim si impotriva caruia trebuie sa ne luptam pana la sange. Pai daca nu sunt pacate mici si mari, iar fiecare dintre noi trebuie sa ne consideram mai pacatosi decat fratii nostri ceilalti... atunci de ce pe topicul asta apar mesaje ca:
Citat:
Citat:
si Citat:
si Citat:
Culmea, mai incolo, cel de mai sus, ultimul citat, tot el spune cu ipocrizie: Citat:
In, rest vreau sa iti raspund pe scurt la cateva intrebari, si anume: Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Acum intrebarile mele: 1. Cine a inceput prejudecatile? 2. Sunt pacate mai mari decat fumatul? 3. EU am pacate mai mari decat altii care fumeaza? 4. EU critic pe altii pentru viciile pe care eu nu le am? 5. Acest topic e unul interesant si folositor, pana acum? 6. Merita NOI sa ne dam cu parerea de slujitorii Bisericii, care este trupul lui Hristos?
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 24.12.2009 at 17:09:02. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul misionar | Anamaria_anca | Preotul | 10 | 04.05.2015 11:29:51 |
preotul caterisit | mirelat | Preotul | 36 | 21.02.2012 17:35:33 |
Preotul de mir | idealist | Preotul | 9 | 22.07.2010 23:44:41 |
preotul | madalinutza | Preotul | 5 | 06.05.2009 17:33:05 |
preotul | verona | Din Noul Testament | 4 | 10.09.2008 22:30:58 |
|