![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
O poveste aproximativ similara am trait eu acum cativa ani,doar ca circumstantele au fost putin diferite. Nu s-a despartit de mine pentru altcineva,ci pentru ca a ales latura materiala a vietii,insa,o "buna prietena",practic ca o "sora" a avut grija sa ii impuie capul bine inca din timpul relatiei cu mine,pentru ca deindata ce ne-am despartit si el s-a intors in Bucuresti, sa gaseasca prilejul sa il "consoleze" si sa fie impreuna.Tarziu mi-am dat seama ca ea era indragostita de el de mult timp... Evident ca faza nu mi-a picat bine deloc,tineam la el,dar,mai tarziu chiar i-am multumit in sinea mea acelei fete pentru ca m-a scapat de un asa om. Dandu-si seama de greseala pe care a facut-o,dragul meu fost prieten incerca apoi sa isi croiasca drum inapoi catre mine,se ruga de mine sa ma mut in Bucuresti cu el ca vom fi fericiti,promitea marea si sarea doar sa vin acolo,imi spunea cat de nefericit cu ea,ca se plictiseste si cate si mai cate detalii urate despre ea,ca inca ma iubeste,ca pentru ea nu poate simti nimic,o barfea in fel si chip,ceea ce mi s-a parut extrem de perfid si lipsit de caracter din partea lui.Si au mai fost si multe alte amanunte dezagreabile pe care chiar nu are sens sa le povestesc. Poate,in alte conditii,l-as fi primit inapoi,dar,ridicandu-mi putin "valul" de pe ochi,am reusit sa vad obiectiv cine era,in realitate,omul dupa care sufeream si ca,de fapt,fata hidoasa pe care mi-o arata nu era nicicum ceea ce iubeam,ci o imagine pe care cred ca mai mult o construisem in mintea mea si ma pacaleam singura sa o cred. Nu doar ca i-am refuzat oferta pe care se astepta sa o primesc cu bratele deschise (in infantilitatea lui chiar a tradus anumite sentimente si bunavointa din partea mea, drept slabiciune),i-am spus frumusel in fata tot ce credeam despre el,i-am urat succes si l-am trimis la plimbare cu noua lui prietena,fosta "sora". Intre timp s-a si mutat cu ea,fapt ce nu l-a impiedicat sa imi trimita mailuri,sa tot dea telefoane incercand marea cu sarea,racait,evident,in amorul propriu si suparat de proasta "afacere" pe care a facut-o legandu-se la cap cu acea persoana. Ca si concluzie,pot sa iti spun doar un lucru:ca si in cazul meu,atat in al tau vorbim despre imaturitate,lipsa de coloana vertebrala,dar,mai ales...lipsa de iubire.A fost doar o iluzie si atat... Oamenii care iubesc cu adevarat lupta pana in panzele albe pentru omul de langa ei si pot sa spun asta pentru ca de 1 an de zile chiar am ocazia sa am o astfel de persoana langa mine si fac cu adevarat diferenta. Spui ca de 5 luni esti singura,dar nu poti gasi pe altcineva.Pai da,pentru ca atata vreme cat il iubesti inca pe fostul si traiesti cu speranta ca el se va reintoarce nu vei gasi pe cineva. Pentru a deschide usa din fata,trebuie intai sa o inchizi pe cea din urma! Intai trebuie sa accepti situatia,sa intelegi ca anumite lucruri se intampla pentru ca pur si simplu asa sunt unii oameni si nu ai ce le face,sa inchizi usa in urma ta,sa te vindeci si apoi sa privesti catre viitor. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 19:57:03 |
| am nevoie de ajutor!!! | steluta1981 | Umanitare | 1 | 06.06.2011 19:43:44 |
| Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 09:14:51 |
| Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 22:38:50 |
| Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 12:01:37 |