![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si intrebarile lui Alin: Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare ce-or zice ortodocsii minoritari dintr-o tara cu majoritari NP? Sigur ca nimic n-au ce zice, ca acea tara o fi pe alta lume, nu pe asta. Si NP fac avort... Citat:
Pt alti NP criticarea BO este o virtuti si se rasplateste de Domnul cu Raiul. Dar tu crezi ca Domnu este singur cand judeca? Da, bine zici, ca voi NP nu sunteti ai Domnului, ca mai mari JUDECATORI ca voi nu exista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ai statistici în acest sens? Că principiul (biblic) al neoprotestanților interzice această practică. Geony, n-aș băga mânan foc pt asta, și cred că nici tu. Să vedem ce vor zice alți neoprotestanți de pe forum. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tanara adventista cu timisoreanul pe care la avut ca si client de dormitor iar apoi l-a omorat a fost oare trecut in rapoartele politiei? Citat:
Noi 100 de O, voi 10 NP.... la noi din ei 10 sunt criminali, la voi 1....NU ESTE EGALITATE. Dar NP nu-s frati cu protestantii? Citat:
Nu ca nu-s ginecolog, iar la ginecolog nu se cere pe langa datele personale si confesiunea din care faci parte. Ortodoxia prin gura preotilor nu propovaduieste AVORTUL...pt o informare cu privire la purtarea Bisericii fata de cele ce fac avort informeaza-te: http://www.crestinortodox.ro/carti-o...tul-81883.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu, NP sunt "nepoții" protestanților. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credeam ca de cand esti pe forumul ortodox ai invatat sa ai atata discernamant incat sa faci diferenta intre invatatura ortodoxa si pacatele oamenilor si tu sti ca e absurda afirmatia "ortodoxia propovaduieste avortul" Nu dar sa o luam logic Lumea e libera, statul este laic , avortul este propovaduit pe toate canalele mass-media si sustinut ca o libertate a omului de a alege Biserica este blamata fie din afara fie din interior,deci lucrurile nu-s tocmai roz
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica daca avem milioane de avorturi inseamna ca ortodoxia le propovaduieste? Asta le spuneti celor pe care-i nauciti de cap? Leapada-te de ortodoxie, nu vezi cate avorturi sunt facute de ortodocsi, asta va invata pe voi preotii sa faceti, cum crezi ca te vei mantui la ortodocsi? Vai, frate.
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 04.03.2010 at 15:23:46. |
|
|||
|
|||
![]()
buna ziua, eu sunt un membru ceva mai vechi dar, din pacate,f putin activ!timpul nu-mi permite sa citesc postarile voastre si in acelasi timp sa scriu....serviciul meu e cumva mai strict si de abia imi gasesc putin ragaz sa va impartasesc parerile unora dintre voi.Sunt mandru insa ca vad destule persoane aici cu har,altele f inteligente...D-zeu sa va aiba in paza pe toti!
acum despre subiectul de fata(voi fi scurt):Sfintii Parinti ne invata sa ne ferim de sectari,oricare ar fi ei!!Sa nu vb cu ei,sa nu-i ascultam,sa nu-i primim in casa noastra,etc deoarece sunt foarte provocatori si putem cadea lesne in ispita de a ne contrazice cu acestia...NU are ce cauta un sectant,oricare ar fi motivul si parerile lui,pe acest forum! sa evitam aceste discutii caci sunt atat de multe subiecte de conversatie crestin ortodoxe incat (chiar daca nu ar fi periculoase influentele sectare) am pierde timpul aiurea!! La final o sa-mi permit sa-i recomand persoanei adventiste care a deschis acest subiect sa ne lase in pace...sigur o sa gaseasca alt loc unde sa-si ,,propovaduiasca" ideile!! (ma retrag in postura mea de ''observator" si va urez bafta!) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1) ori din prostia pe care o ai tu in cap 2) ori de la diavol Tu cand ai fost ortodox ti-ai pus sotia sa avorteze, ca nefiind un practicant ai crezut ca sectia GINECOLOGIE este parte integranta din BO. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai spui despre noi ca am considera pacatoasa "Invatatura de credinta ortodoxa". Vrei sa facem o analiza, sa vedem cum se reflecta in vietile noastre unele "Invataturi din credinta ortodoxa"? P.S. Provocarea este valabila pentru orice ortodox. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|