![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evreii sunt intai nascuti ,in credinta, dar " Cel mai mare va fi sluga celui mai mic " |
|
|||
|
|||
![]()
nu exista sluga si stapan, in dragostea lui Dumnezeu. Toti suntem egali... macar acolo, pentru ca Dumnezeu ne scoate din casa robiei, dca vrem sa-L urmam.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bag la somn ca maine merg la munca, dar mai vorbim.
Noapte buna tuturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar credem in Iisus care s-a rastignit tocmai pentru ca noi ,toti la un loc,sa fim considerati neprihaniti.Iisus s-a rastignit si pentru evrei ,si pentru toata omenirea ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi vrem pe Messiah si nu victime rastignite sau nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cati vor fi gasiti in haine de nunta? |
|
|||
|
|||
![]()
esti croitor?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-e imposibil sa nu vad chipul lui Yeshua reflectat poporul evreu. Sunt mult prea multe asemanari. Si la fel de imposibil imi e sa-l iubesc fara sa iubesc acest popor.
|
|
|||
|
|||
![]()
*
Citat:
Citat:
Yeshua, fratele meu, e parte din poporul evreu. Pacat ca n-a scris nimic si pacat ca "neamurile" au ajuns la alta credinta. ! Iustin10 Crestinii sunt patati de pacatul uciderii de semen. Jertfa lui Yeshua nu a putut evita prostia. Domnul ne da libera alegere si ati ales.... Sa fiti iubiti. Last edited by ben_gal; 15.04.2010 at 11:19:00. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|