Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.04.2010, 01:10:52
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Cum zici tu. Oricum, infiorator nu e faptul ca glossolalia "se intampla". Treaca-mearga. Repet, prefer varianta cu social learning. Nici faptul ca se activeaza sau nu lobul frontal nu e un capat de lume.

Prapastia de netrecut e de fapt modul in care acest fenomen e trait si interpretat de cei care-l traiesc. Adica o aberatie comportamentala de genul asta e interpretata ca fiind dar al Duhului Sfant. Asta e punctul in care-mi sta efectiv mintea in loc, demonic nu mi se pare sa insiri niste fraze in limbi neexistente, si eu faceam chestia asta cand eram copil si chipurile vorbeam "engleza" dupa cum ma taia capul. Nu e neaparat un dezastru nici sa iti induci singur fenomenul asta, asta e, se intampla, ne mai scapam haturile, suntem oameni, ne-o iau gandurile si expectatiile inainte, facem ce vedem la altii, cautam sa simtim ceva, sa facem, in fine. FIE.

Faza cu adevarat maligna e ca lucrul asta, vorbitul acelei non-limbi care nu e niciodata aceeasi, repet, trece la penticostali ca dar al Duhului Sfant. Adica fac asa ceva si pe urma sustin cu nonsalanta ca Duhul Sfant s-a pogorat asupra mea si ca El m-a inspirat. Au. Au. Au.

Last edited by Jane Says; 19.04.2010 at 01:13:06.
Vechi 19.04.2010, 01:20:51
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Faza cu adevarat maligna e ca lucrul asta, vorbitul acelei non-limbi care nu e niciodata aceeasi, repet, trece la penticostali ca dar al Duhului Sfant. Adica fac asa ceva si pe urma sustin cu nonsalanta ca Duhul Sfant s-a pogorat asupra mea si ca El m-a inspirat. Au. Au. Au.
Nu mai e nici penticostalismul ce a fost. Si noi ne luptam foarte mult sa nu lasam fenomene de aceste in biserica. Dar vin din ce in ce mai puternice dinspre vestul care se scalda in pacat. E o lupta continua, dar ne-o asumam pentru a nu respinge darurile lui Dumnezeu si tot ce are El bun pentru noi. Caci si darurile fac parte din fiinta Lui si daca le-a dat inseamna ca a vrut sa le dea si chiar a fost ideea Lui sa le dea. Noi doar ne supunem.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 19.04.2010, 17:24:17
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu mai e nici penticostalismul ce a fost. Si noi ne luptam foarte mult sa nu lasam fenomene de aceste in biserica. Dar vin din ce in ce mai puternice dinspre vestul care se scalda in pacat. E o lupta continua, dar ne-o asumam pentru a nu respinge darurile lui Dumnezeu si tot ce are El bun pentru noi. Caci si darurile fac parte din fiinta Lui si daca le-a dat inseamna ca a vrut sa le dea si chiar a fost ideea Lui sa le dea. Noi doar ne supunem.
Asa ai zis-o asta de parca ati fi de nu stiu cata vreme.Secta penticostala a aparut dupa anii 1900.Deci abia daca a schimbat 3,4 generatii.
Vechi 19.04.2010, 18:20:00
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

ce rataciri...Doamne fereste
bine ca nu am in sat asa ceva((
brrr..
Vechi 19.04.2010, 19:18:31
penticostalulmantuit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
ce rataciri...Doamne fereste
bine ca nu am in sat asa ceva((
brrr..
Spune-ne doar satul și venim!
Vechi 19.04.2010, 19:30:56
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit Vezi mesajul
Spune-ne doar satul și venim!
nu avem nevoie de banii vostri..
Vechi 19.04.2010, 20:01:09
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
nu avem nevoie de banii vostri..
Ideea e sa aveti voi bani si ei va vand "mantuirea"... vezi cum intelegi gresit...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10