Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.04.2010, 23:32:56
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit Vezi mesajul
Ai părut a fi un om serios, logic, articulat, și măcar că uneori ai făcut acuzații nefondate, ai părut a fi suficient de civilizat pentru a vorbi deschis cu tine.

Dar se pare că m-am înșelat...

Limbajul suburban pe care l-ai folosit în propoziția de mai sus, coroborat cu drăcuielile ce ți se revarsă din plin din gură, te descalifică în a discuta cu tine din Sfânta Scriptură.

Consider că murdăresc subiectele pe care le discut.

Dacă îți trece prin minte să îți ceri iertare și să abordezi un vocabular autentic creștin, continuu discuția cu tine.

Dacă nu, toate cele bune și Doamne ajută la...pocăința noastră.

Am si eu o intrebare: nu te-ai gandit niciodata ca aceste manifestari pot fi si "darurile" unui altfel de duh?... Nu vreau sa te jignesc, dar poate fratii mei au vazut doar "caricaturile" de pe youtube, insa eu am vazut in realitate... Incearca sa "iesi" putin in afara si vei vedea cum pare pentru noi, niste amarati care incercam sa fim crestini, care credem fara sa cerem Domnului minuni si semne...
Iarta-ma

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10