![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luther a fost un simplu calugar initial. Cand mai-marele sau l-a trimis la stidiu a citit Epistola catre Romani si a inteles cum e cu mantuirea. A vazut cat de departe e ceea ce auzise pana acum de ceea ce scria in Biblie. Apropo, fara Dumnezeu nu poti forma o majoritate. Insa cand e El alaturi de tine , tu si El sunteti mai multi ca lumea intreaga. Nu-i poti cere sa vina cu toti fratii lui nemti in Romania, desi ne-ar fi convenit, facea si noi acum Mercedsuri ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 25.04.2010 at 13:13:47. |
|
|||
|
|||
![]()
da intr-adevar. Ca ar fii fost mai aproape de deviatiile voastre si ar mai fii fost mai comod pentru secte. Deci luther i-a desfiintat pe apostoli, vrei sa spui tu? Nu mai inerca sa faci atata mizerie pe un forum ortodox ca esti patetic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"-ce sa fac sa ma mantuiesc? -respecta cele 10 porunci" sau "cu FRICA si cutremur LUCRATI mantuirea voastra". Majoritate sunt ortodocsii si catolicii,o multime de Sfinti Parinti,nu un singur om(si eretic).Argumentul cum ca luther ar fi reusit pt ca facea bine ceea ce facea il pot da si musulmanii...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De dragul concilierii, hai sa zicem ca vom vedea in cer cat de bine a facut si unde a ajuns. Asta daca ne anevoim sa ajungem si iertam pe toti, inclusiv pe Luther. Dumnezeu sa ne ajute!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa fim seriosi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pai sigur ca ar fii fost exod. De aia suntem majoritari ortodocsi dupa atatia ani de regim ateu si prigoana si armate de predicatori trimisi spre Romania |
|
|||
|
|||
![]()
Cataline, nu stiu de unde ai aparut, dar te incadrezi perfect in categoria "comicilor" de pe forum, la cat mai multe postari ca sa avem si noi de ce "sa ne radem".
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Protestanti, Luther si ........invatatura lui | alecsandru | Biserici Protestante | 118 | 08.09.2015 18:50:21 |
Protestant convertit la ortodoxism!!! | Templier Knight | Biserici Protestante | 25 | 14.12.2013 02:42:38 |
cultul Fecioarei Maria in ortodoxie | fiul ratacitor intors acasa | Generalitati | 43 | 04.11.2011 13:44:33 |
luther se ruga Fecioarei,protestant fiind! | Ioana-Andreea | Secte si culte | 0 | 06.04.2010 22:07:08 |
Marturia unui protestant | Eugen | Generalitati | 10 | 03.03.2007 01:56:22 |
|