![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar mi-e ca faci o greseala mare si ai sa regreti mai apoi in viata. Te-ai gandit bine la acest lucru? |
|
|||
|
|||
![]()
De 6 ani cred in Satana, si nu mi s-a intamplat nimic rau, nu mi-e frica de absolut nimic, si nu cred ca o sa regret ca am ales aceasta secta.
..I am a synthesis of infinite and finite, temporal and eternal, freedom and necesity... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Normal ca nu ti s-a intamplat nimic rau... in aceasta viata. Cand atrage vrajmasul (diavolul) in cursa pe cineva, ii ofera pace si toate bunatatile lumesti pentru a-l tine captiv. Insa, nu veacul acesta conteaza. Ai grija ca dupa viata asta urmeaza alta spirituala, duhovniceasca, eterna. Te crezi libera, insa sufletul tau este prins in mreaja diavolului. Si vei fi judecata in functie de ce faci aici pe Pamant. Doar prin Dumnezeu poti intra in Imparatia Cerurilor si in desfatare vesnica. Toate celelalte sunt praf si pulbere. Satana nu-ti vrea binele, iti doreste numai raul, el doreste ca tu sa fii departe de Dumnezeu, caci doar prin Dumnezeu poti sa fi salvat(a). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da,exista un lucru care ma motiveaza sa cred in Satana.
Mai exact nu sunt satanista, ci anarhista. Nu cred ca trebuie sa spun in gura mare lucrul care m-a facut sa cred in Satana, pentru ca este un lucru personal. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai si in Dumnezeu nu crezi??
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faci cum crezi! |
|
||||
|
||||
![]()
Pai e o mare diferenta intre satanism si anarhism. De fapt, daca faci parte dintr-o organizatie sau secta de anarhisti, nu te poti numi anarhista. Organizatia presupune o oarecare ierarhie, ori anarhismul este exact opusul.
Un anarhist trebuie sa fie pe cont propriu. Si nu are nicio legatura cu religia de niciun fel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu exista nuante de gri. In afara lui Dumnezeu e intunericul cel mai dinafara, nu curcubeu de arome skittles din care aleg ce-mi place. N-aveti decat sa va socati din partea mea :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil ca exista si nuanta de gri. Se numeste indiferenta. Si cred ca exista la toti. Inclusiv la tine. Si concertul de la AC/DC de aseara a fost foarte tare:D |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|