![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Colaps tu esti un guru vad eu pe aici dar cu tot respectul tu esti cel mai `pe langa`dintre toti: tipologia omului care vorbeste mult si nu spune nimic, care se contrazice la fiecare pas,acum arunca cu ura peste catva timp indeamna la iubire si rugaciune, da exemple `elocvente`desi sunt niste nimicuri fara sens...etc
De ce nu intri in politica ca ai chemare vad? Eu zic sa nu mai dai sfaturi pentru ca nu esti credibil. Lumea altora este altfel decat o vezi tu Imi cer scuze daca am fost prea `brutal` Peace |
|
||||
|
||||
![]()
Absolut incredibil ca cineva ar pune o asemenea intrebare. Si mai incredibile sunt raspunsurile date, dar asta e alta problema. Oameni buni, voi sunteti adulti, totusi, incercati sa va comportati ca unii. Chiar va este atat de teama de propriile slabiciuni incat ati fi capabili sa aruncati vina pe muzica.
Rockul este un gen de muzica(unul din putinele care mai are totusi cat de cat o vaga integritate) si atat. Dumnezeu, daca exista sau daca nu, nu va tine cont de asemenea prostii, daca te macina atat de mult viata de apoi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parca s-a sfarsit discutia aceasta cu o concluzie: Sa asculti atata timp cat nu te departeaza de Dumnezeu (ca exemplu, tu sa nu te mai duci la rugaciune sa stai sa asculti toata noaptea muzica), atata timp cat versurile nu te influenteaza in vreun fel (de exemplu daca canta despre betii si droguri, tu sa faci la fel) si atata timp cat nu este hulit numele Domnului, de exemplu death / black metalul sau alte porcarii indracite de genul asta. In rest poti sa asculti, daca te relaxeaza treaba ta, daca iti place e alegerera ta, doar ai libertatea de a alege ce vrei. Nu constituie un pacat atata timp cat nu incalca conditiile de mai sus. Poti sa asculti Guns 'n' Roses si Metallica la maxim daca te relaxeaza si nu iti creaza stari de agresivitate. Atunci cand chiar au un impact versurile asupra vietii tale, ca te duci si strangulezi iepuri ca asa zic versurile sau ca injuri, te destrabalezi si dai in betii ca asa te-au invatat versurile, sau ca devii violent si manios de la ritmul alert al batailor de tobe, atuncea e pacat.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Primul meu mare raspuns este NU. Rockul nu are nici o lagatura cu Satana. Toate acestea sunt inventii ale mintii bolnave ale unor oameni care n-au alta treaba decat sa judece lucruri despre care n-au habar. Orice gen muzical care place si ne reprezinta ca fiinte sociale presupune zgomot. Nu inseamna ca toti suntem "satanisti" si nici ca vom ajunge in iad. Ar fi o mare prostie sa gandim asa. Si eu sunt in felul meu rockar-ita si nici nu-mi trece prin minte asa ceva. Iubirea pentru noi insine si de Dumnezeu exista in noi neconditionat de muzica pe care o ascultam. As zice chiar ca suntem mai buni si Dumnezeu ne iubeste cand suntem buni si ne rugam pentru pentru binele nostru si al celorlalti, fara nici o legatura cu genul muzical pe care-l indragim. Te sfatuiesc sa nu mai citesti "referiri" la rock facute de necunoscatori ci doar sa asculti muzica ta preferata, fara sa te mai intrebi nimic. Asculta si gata! Daca asculti rock nu o sa ajungi in iad.Muzica rock dea lungul timpului a fost inteleasa gresit deoarece cand spunem rock,cei cu necunostinta de cauza se gandesc direct la heavy metal,ori black metal ,oameni imbracati in negru atei care se drogheaza sau mai stiu eu ce,insa rockul nu este asta.Exista mult mai multe subgenuri,chiar si rock crestin:) |
|
|||
|
|||
![]()
si ca sa demonstrez ca aparentele inseala,model de rock crestin.
http://www.youtube.com/watch?v=IagqIxJa6bQ chiar daca in final se folosesc voci groase corespunzatpare subgenului screamo si un necunoscator ,care nu ar intelege nici macar versurile ar cataloga melodia ca avand vreun mesaj ascuns spre furie etc,iata ca aparentele inseala:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
16. Cuvântul lui Hristos să locuiască întru voi cu bogăție. Învățați-vă și povățuiți-vă între voi, cu toată înțelepciunea. Cântați în inimile voastre lui Dumnezeu, mulțumindu-I, în psalmi, în laude și în cântări duhovnicești. Ai acolo cantari duhovnicesti ? Daca da, nu cred pana nu vad. Psalmul 99 1. Strigați Domnului tot pământul, slujiți Domnului cu veselie, intrați înaintea Lui cu bucurie. 2. Cunoașteți că Domnul, El este Dumnezeul nostru; El ne-a făcut pe noi și nu noi. 3. Iar noi poporul Lui și oile pășunii Lui. Intrați pe porțile Lui cu laudă și în curțile Lui cu cântări lăudați-L pe El. 4. Cântați numele Lui! Că bun este Domnul; în veac este mila Lui și din neam în neam adevărul Lui. Ce cantati voi acolo ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt mesaje de intarire,care ajuta mult.ce vezi tu rau in melodia aia? unde vrei sa ajungi?prin ceea ce afirmi s-ar deduce sa nu mai ascultam nici un fel de melodie decat cantarile duhovnicesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am ascultat mult rock si nu am gasit decat evaziv slava lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Lasa ma ca gasiti slava lui dumnezeu in manele=))))) Oare de ce nu ma mira ca cea mai populara muzica printre crestini sunt manelele.Chiar popa de la mine de la tara e manelist.
uite aici dovada http://www.youtube.com/watch?v=XpvqTLgUfms |
|
||||
|
||||
![]()
E mai usor sa il lasam batjocorit pe Dumnezeu prin noi decat sa fim noi batjocoriti.
AC/DC = antichrist/death christ Cand cineva poarta un tricou AC/DC sa-mi fie cu iertare, demonstreaza unul din doua lucruri. Ori nu stie ce poarta (foarte probabil), ori stie, dar nu ii pasa . Am dat de f multe ori exemple asa. Sa scrii pe tricou o injuratura adresata mamei tale si apoi sa te duci in fata ei si sa te comporti normal. ( Mom is a b... in romana). Dar si acum faptul ca am scris o asemenea injura la adresa mamei este o hula extraordinara, faptul ca diavolii ii doresc moartea Mantuitorului vadit si lauda pe lucifer, e ceva normal, e o optiune, pe care crestini habotnici nu o inteleg ca sunt orbi de rautate. Faptul ca nu il vedem pe Hristos, nu ne da dreptul sa ne pupam cu dracii si sa zicem , nu ne pasa de razboiul vostru. Ba ne pasa, si daca IL iubesti, nu accepti sa porti o asemenea injuratura pe tricoul tau, asa cum nu accepti poze cu mama ta moarta sau alte idei dracesti. Iubirea se vede si in cele mici , nu doar in cele mari. Nu stiu daca te mantuiesti sau nu cu tricoul ala, nu stiu pt ca nu sunt judecator al Lui, dar cu siguranta, asa ceva nu e ok si ti-am zis si de ce. Esti fiul lui Dumnezeu, nu numai duminica cand mergi la slujba, ci si inafara slujbei. Asta nu presupune "imbracaminte saracioasa de monah", daca nu iti place, dar cu siguranta presupune un respect fata de El, macar sa eviti hulele impotriva Lui si Maicutei Sale si Sfintilor Lui. Iar rockul fara hule, nu e cu nimic mai grav decat celelate genuri muzicale. Pana la urma simfoniile au fost inventate prima data ca ode aduse vrajitorilor, dar apoi au fost folosite de crestini pt slava lui Dumnezeu. Sf. Munte Athos a fost o insula inchinata paganilor si a venit Maicuta Domnului si a alungat impreuna cu Sfantul Ioan toti dracii si a fagaduit ca acel loc pagan sa ii fie inchinat Ei in veci, si au fugit dracii si s-a sfintit locul si a adus slava . Deci nu conteaza originea, conteaza ce vrei tu de acum inainte sa faci cu acel lucru. Multumeste-i lui Dumnezeu ca ti-a daruit o melodie asa frumoasa care te alina sau intareste, si ca le-a dat minte oamenilor sa o faca, si din rau ai facut bine. Iar Dumnezeu te va iubi pt ca si tu il iubesti asa de mult, ca il pui in toate lucrurile vietii tale si il slavesti. Calea de mijloc. Nici un inchizitor cu barba sau batic, dar nici un orb care nu vrea sa-si vada greselile.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|