![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cristi, Cozia, nu va mai certati! Nu am facut decat sa citesc intentia celui care a propus topicul. Nu ma gandeam la Sfanta Taina a cununiei, ci in general...la starea de iluminare sau de pacatosenie in care vom fi aflati. Atat si nimic mai mult. Cred ca a fost o perceptie gresita a tot ce am postat pana acum. Pana la urma, fiecare trebuie neaparat sa vada cui slujeste... nu poti sa judeci un om printr-o interpretare personala, cred ca trebuie sa aprofundam...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evident solutia asta, cu pusca, este mai atractiva(chiar daca-i radicala), din moment ce, in doi timpi si trei miscari, ai rezolvat problema republicii(aia parlamentare, evident). S'acu, mai nene, daca nu ai ce face pe'nserat, da-te nene cu capu' de tocu' lu' usa, ori fa niste flotari ceva, ca vaz ca de atata munca, esti tare odihnit, si ti-as mai spune io multe, da nu ma pun cu ingustu', cai bai, ca de, el are mintea odihnita.
|
||||
|
||||
![]()
Nu, Cristi, dar am vazut ca m-ai citat pentru a posta cuvintele Parintelui si sunt putin nedumerita... sau nu am inteles eu bine?
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tot sunt nedumerita...
|
||||
|
||||
![]()
Dupa ce ne va judeca Dumnezeu ? . . . La cele spuse , am adaugat o invatatura a Parintelui Arsenie Boca , pentru ca acea familie ce nu va fi intemeiata pe TAINA , se afla in pacat mare . . . , in afara Legii si Cuvantului lui Dumnezeu ! Deci si dupa asta ne va judeca Dumnezeu ! Nu ?
|
||||
|
||||
![]()
Te sustin itrutotul!!!Sunt de aceeasi parere si nici nu concep o relatie dintre un barbat si o femeie in afara casatoriei. Este un foarte mare pacat!!! Este randul meu sa -ti cer iertare pentru neintelegere!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfintii parinti se bazeaza pe Dumnezeu ,numai ca relatia lor cu Dumnezeu nu se compara cu relatia mea cu El ,eu simplu mirean. Tu nu asculti de parintii tai trupesti? Se cuvine sa ii ascultam deoarece ei sunt maturi ,au trecut prin viata ,ne iubesc si ne vor binele. Asa si cu sfintii parintii ,ei sunt parintii nostri spirituali si ei sunt maturizati duhovniceste. Eu ii ascult ,nu fac cum cred eu ,ca altfel m-as purta ca un adolescent rebel ,si as culege roade amare ,cum spune sf.Nicon. As fi precum un vapor fara carma ,fara busola. Noi ortodocsii ascultam de duhovnic si nelamuririle le gasim in carti scrise de sfinti parinti. Acum nu stiu ce sa spun de sfinti la penticostali. Ei nu tin posturi aspre ,nu se spovedesc si imparatasesc ,nu au rugaciunea lui Iisus. Or fi si la protestanti oameni imbunatatiti ,nu contest. David mai spunea de sfinti "minunat este Dumnezeu intru sfintii lui ",deci prin sfinti suntem mai aproape de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce feedback primiti de la Dumnezeu ? | Petre. | Pocainta | 31 | 21.06.2012 17:27:24 |
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 09:27:11 |
despre dreptul divin al regelui de a conduce | mihailt | Generalitati | 1 | 04.04.2009 04:22:50 |
Cum recunoastem un semn divin? | Dan.22 | Generalitati | 5 | 08.01.2009 22:56:10 |
Un nou semn divin: Icoana Maicii Domnului | Laurentiu | Generalitati | 18 | 11.06.2008 20:50:22 |
|