![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu exista crima justificata.Exista uciderea unui om in chinuri.Nici o viata nu poate fi dispretuita pt ca niste dementi au considerat asa.Uciderea in chinuri este o metoda ce probeaza pe deplin partea intunecata a omului.Sa nu va mire.Adepti ai aceste metode sunt prezenti in toata istoria.Ucideti-l pe cel pe care eu il consider eretic.Anihiliarea prin exterminare.Totul sub scuza penibila si infama a apararii Credintei. UNDE A SPUS HRISTOS ASA CEVA? Indiferent de religie>crimele din ratiuni religioase fanatice si intunecate sunt crime impotriva umanitatii.Din pacate pt amaritii aia nu existau o carta a drepturilor omului.De ce sa mai judece Cel de Sus cand pot eu sa-l ucid pe ticalos,ca asa vreau eu pt ca stiu eu ca ma aproba Cel de Sus.Asta este dementa indiferent de cine o invoca.Complicii nu se vor dezice de criminalii care au fost uneltele lor.Este o lectie a istoriei.Totul se reduce la dominatie si putere.Unii sunt dispusi sa o obtina indiferent de metode.Daca nu esti cu ei>esti impotriva lor.Asta este o problema.Vedeti dvs>fanatismul orb nu admite opozitie.Este iarasi un fapt demonstrat istoric. Asta este Credinta?NU.Asta este CRIMA.Va mai dau un link.Va rog sa verificati. http://www.nndb.com/people/257/000111921/ PS>nu va faceti griji.Torquemada a murit linistit pe 16 sept 1498.A fost inmormantat in ,,the chapel of the priory of Saint Thomas in Avila".Am inteles ca in 1832 mormantul sau a fost vandalizat iar oasele au fost furate si arse.Nu sunt convins de asta dar cam asta s-a terminat viata acestui criminal in serie,un monumet al dementei si al crimei.,,Opera" sa de epurare etnica si religioasa va mai fi repeta in istorie si de catre altii ca o dovada ca spiritul raului nu doarme niciodata. |
|