Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2010, 23:31:53
Scotianul
Guest

Implicit Doamna/domnisoara...J'ACCUSE!

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Cine poate sterge aceste lovituri de pe fata lui Dumnezeu?
Aceste crime nu vor fi sterse de nimeni.Pe mainile criminalilor va exista mereu singe.Poti sa omori un om sau 1000.Invocarea numarului de victime este o atrocitate comparabila cu ,,Arbeit macht frei".Numai dementii justifica gradul de vinovatie prin numarul de victime.
Nu exista crima justificata.Exista uciderea unui om in chinuri.Nici o viata nu poate fi dispretuita pt ca niste dementi au considerat asa.Uciderea in chinuri este o metoda ce probeaza pe deplin partea intunecata a omului.Sa nu va mire.Adepti ai aceste metode sunt prezenti in toata istoria.Ucideti-l pe cel pe care eu il consider eretic.Anihiliarea prin exterminare.Totul sub scuza penibila si infama a apararii Credintei.

UNDE A SPUS HRISTOS ASA CEVA?

Indiferent de religie>crimele din ratiuni religioase fanatice si intunecate sunt crime impotriva umanitatii.Din pacate pt amaritii aia nu existau o carta a drepturilor omului.De ce sa mai judece Cel de Sus cand pot eu sa-l ucid pe ticalos,ca asa vreau eu pt ca stiu eu ca ma aproba Cel de Sus.Asta este dementa indiferent de cine o invoca.Complicii nu se vor dezice de criminalii care au fost uneltele lor.Este o lectie a istoriei.Totul se reduce la dominatie si putere.Unii sunt dispusi sa o obtina indiferent de metode.Daca nu esti cu ei>esti impotriva lor.Asta este o problema.Vedeti dvs>fanatismul orb nu admite opozitie.Este iarasi un fapt demonstrat istoric.

Asta este Credinta?NU.Asta este CRIMA.Va mai dau un link.Va rog sa verificati.
http://www.nndb.com/people/257/000111921/

PS>nu va faceti griji.Torquemada a murit linistit pe 16 sept 1498.A fost inmormantat in ,,the chapel of the priory of Saint Thomas in Avila".Am inteles ca in 1832 mormantul sau a fost vandalizat iar oasele au fost furate si arse.Nu sunt convins de asta dar cam asta s-a terminat viata acestui criminal in serie,un monumet al dementei si al crimei.,,Opera" sa de epurare etnica si religioasa va mai fi repeta in istorie si de catre altii ca o dovada ca spiritul raului nu doarme niciodata.

Tags
primatul papal, roma, vatican

Thread Tools
Moduri de afișare