![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Evolutia presupune sa ajungi din alga om. Nu mai confundati evolutia cu adaptarea! Daca de maine se arunca o bomba nucleara peste tot continentul si se mai gasesc oameni care sa supravietuiasca si in timpul a 200 de ani le cresc solzi, nu inseamna ca au evoluat, ci ca s-au adaptat. Nu contesta nimeni faptul ca toate speciile au cunoscut astfel de perioade, dar asta nu inseamna ca iarba s-a transformat vreodata in girafa, ca sa putem vorbi despre evolutie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Plus ca nu gasesc logica aceasta teorie a evolutiei. Daca primele organisme "evoluate" (nu ma refer la protozoare sau bacterii) erau algele, o data ce au trecut prin acest proces al evolutiei, nu trebuiau sa dispara cu totul? Adica, daca vorbim despre evolutia care e superioara adaptarii (nu capeti insusiri noi, ci te transformi in cu totul altceva), algele nu ar fi disparut de la inceput? Cele care ar fi evoluat, foarte bine; cele care nu, dupa legile lui Darwin, ar fi murit ca ar fi fost prea slabe ca sa mai poata supravietui. Ca trebuie sa se intample ceva groaznic ca dintr-o planta amarata sa te preschimbi intr-o balena, nu? Cine nu reusea , ciao! Dar eu vad ca astazi alge inca mai exista si o duc foarte bine. Chiar mai bine ca acum cateva milenii, cand apa era curata.
Chiar si-asa, cum de mai exista alge? Si nu-mi spuneti ca doar la unele s-a intamplat, nu la toate, ca deh... cum se mai joaca cromozomii astia..fac si ei pe nebunii cand ii apuca. Ca si la om se mai intampla mutatii, dar nu apar copii cu 3 perechi de ochi si sase de aripi. Dupa cum vedem sunt numai cazuri tragice. Last edited by Laur28; 24.06.2010 at 20:21:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ti-am zis ca cineva te-a mintit cu nerusinare legat de evolutionism. Ce ti se pare tie logic nu are legatura cu stiinta. E doar o manevra creationista dar intra in categoria erorilor logice. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ni s-a micsorat/marit craniul si suntem mai putin parosi, nu presupune evolutie, ci adaptare. Nu a mai fost nevoie sa ne luam la tranta cu animalele si intre timp insectele nu ne-au mai facut atat de multe probleme ca in trecut. Last edited by Laur28; 24.06.2010 at 21:12:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca mai repeti mult aberatia cu "astazi" o sa-mi pun mari semne de intrebare legate de capacitatea ta de intelegere. Ti s-a explicat ca "astazi" e o perioada mult prea scurta pentru astfel de revolutii cum pretinzi tu. Documentare stiintifica exista de cel mult cateva sute de ani. Ia fa tu un calcul cate generatii s-au scurs in 200 de ani. Dupa care trecem la probleme mai dificile.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS Si stiu si eu ca, daca privim din perspectiva evolutionismului, omul nu a aparut peste noapte dintr-o alga. Pasi intermediari i-am eliminat ca pur si simplu mi se pare absurd ca dintr-o planta sa ajungi la o creatura atat de complexa. Ca si cum un creion, daca l-as ingropa azi in pamant si peste zece mii de ani l-ar gasi cineva, ar da peste diamant. Last edited by Laur28; 24.06.2010 at 21:39:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate reusesti totusi sa calculezi pentru orice specie vrei tu care este numarul de generatii care s-au succedat in 200 de ani.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai daca elimini toate etapele intermediare evident ca pare absurd ca omul sa fi aparut din alge. Intrebare semi-retorica: cati cromozomi are un creion? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde stii ca nu s-a nascut niciodata un om mai bun? |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Simt nevoia sa detaliez putin.
Asta e grav dar nu-i timpul pierdut. Inca te mai poti informa despre ce inseamna evolutionism. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Asadar, daca vrei sa ataci evolutionismul invata macar ce-i ala evolutionism. Si poate n-ai sa mai fii atat de usor de fraierit altadata. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|