![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai daca o luam cu semi-retorica as putea si eu sa-ti raspund ca are atatia cromozomi, cati neuroni responsabili cu bunul simt cred ca ai tu. Ghici!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mesajul intrebarii mele era cu totul altul. Analogia intre obiecte fara ADN si organismele vii este ilogica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este ceva normal pe acest forum. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu m-am obisnuit, dar se pare ca unii nu-si dau seama ca le folosesc si devin ei insisi moralisti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa Tot de ignoranta dai dovada.. Cum le stii tu pe toate si nu stiu de ce nu ai aflat de ele pana acum usor de fraierit o sa-mi pun mari semne de intrebare legate de capacitatea ta de intelegere Tu ti-ai propus sa bifezi toate erorile de logica? semi-retorica vii si-mi vorbesti de numarul jignirilor mele? Dar vad ca-ti place sa pozezi si-n victima, si in lup moralist. Cand ii explici unui om ceva nu vii cu aere de superioritate si apoi te astepti sa fii aclamat. Si nu stiu cate jigniri ti-am adus eu pana sa vii tu toate celelalte, exceptand-o pe prima. Nici nu-mi dau seama de ce te-ai simtit atat de atacat cand mi-am expus parerea cu privire la faptul ca evolutionismul mi se pare o bazaconie. Eram intr-un dialog cu tine si nu mi-am dat seama? Sau iar ai vrut sa faci pe desteptul si sa vii sa-mi explici in stilul propriu unui arogant ? Asa cum tie ti se pare absurda teoria din Biblie (care este totusi, printre altele, si o carte istorica; deci foarte multe lucruri din ea au fost confirmate intre timp), asa si mie mi se pare absurda teoria big-bangului si cea a evolutionismului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-ai luat replica din tastatura! :)
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa fii nesimtit ca atunci cand cineva face aluzii la ignoranta (o forma mai frumoasa de a numi prostia), la usor de fraierit (adica fraier), la capacitatea de intelegere (retardat), sa nu le percepi ca jigniri.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrei sa spui ca daca nu inteleg ce ai spus, sunt nesimtit?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|