![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Inainte de ati raspunde, nu mi-ai spus care este diferenta dintre evolutie si adaptare, asa cum intelegi tu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu ti-am spus. Prin evolutie inteleg sa se transforme in ceva cu totul nou, superior. Adica o specie sa dea nastere unei alte specii. Daca din cauza unei bombe nucleare, supravietuitorilor le cresc solzi in decursul a 500 de ani, pentru mine asta nu e evolutie. Nu e specie noua. E acelasi om, dar cu niste trasaturi noi care sa-i permita sa traiasca. Daca omul in trecut era mai cocosat, mai paros si mai prost, din cauza conditiilor de mediu dificile (lipsa unui adapost modern, lipsa igienei si altele), iar in prezent e cum e, pentru mine asta nu e evolutie. Nu e alta specie. E adaptare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dadeai un exemplu cu retragerea picioarelor la balene. Ce voiai sa argumentezi cu asta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Evolutia e sa apara din alga, iarba; din iarba, lalalea, din lalea, mar etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa tine, faptul ca un animal asemanator, ca forma si talie, lupului modern, s-a transformat intr-un animal acvatic urias (cu totul alta specie) nu este evolutie??????? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|