![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa fii nesimtit ca atunci cand cineva face aluzii la ignoranta (o forma mai frumoasa de a numi prostia), la usor de fraierit (adica fraier), la capacitatea de intelegere (retardat), sa nu le percepi ca jigniri.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tocmai pentru ca nu evolueaza la unison, am fi putut sa avem in prezent o specie care sa prezinte macar semnele unui inceput de evolutie. Adica sa se observe la o gaina ceva ce nu exista acum 200 de ani. Si nu neaparat la gaina. Nu va mai legati de specie (crocodil, cal, vipera). Un animal la care in zilele noastre (in virtutea afirmatiei ca nu toate evolueaza in acelasi timp) sa se inregistreze o schimbare in raport cu specimenele din trecut. Dar nu exista. Cand zic schimbare nu ma refer ca din cocos sa apara peste noapte un strut. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe cand tu ... nu vrei sa stii ca dincolo de satul tau sunt alte sate, orase, tari, oceane ... Nu am zis ca sunt as in teoria evolutiei. Nu am pretentia ca stiu tot. Dar de ce ma critici cand nici tu nu stapanesti religia prea bine. La ce numar numar de generatii te referi? Din cate imi aduc aminte tu erai dator cu acest calcul. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa..e ilogica. Intr-adevar, neavand viata, creionul nu se poate transforma in diamant. Dar presupun ca pamantul sau apa, care tot lipsite de viata erau la inceput pot sa se transforme in ceva viu, nu? Dintr-o molecula de H2O poate aparea o procariota?
Last edited by Laur28; 25.06.2010 at 13:57:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma critica pe mine, stai linistit.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si daca as trai la tara, tot as avea mai mult bun simt ca tine, chiar daca as avea o cultura mai slaba. Acum, nu stiu, ori ai vrut doar sa ma jignesti (desi eu apreciez taranii, dar sa fim seriosi, nu la truditor se refera cel care te face taran) si atunci esti de-a dreptul nesimtit, ori nu stii ca Constanta este oras si atunci esti...ignorant. Desi eu sunt sigur ca e prima varianta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Inainte de ati raspunde, nu mi-ai spus care este diferenta dintre evolutie si adaptare, asa cum intelegi tu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu ti-am spus. Prin evolutie inteleg sa se transforme in ceva cu totul nou, superior. Adica o specie sa dea nastere unei alte specii. Daca din cauza unei bombe nucleare, supravietuitorilor le cresc solzi in decursul a 500 de ani, pentru mine asta nu e evolutie. Nu e specie noua. E acelasi om, dar cu niste trasaturi noi care sa-i permita sa traiasca. Daca omul in trecut era mai cocosat, mai paros si mai prost, din cauza conditiilor de mediu dificile (lipsa unui adapost modern, lipsa igienei si altele), iar in prezent e cum e, pentru mine asta nu e evolutie. Nu e alta specie. E adaptare.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrei sa spui ca daca nu inteleg ce ai spus, sunt nesimtit?
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar la ce te referi?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|