![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Trice, m-ai facut curioasa. Cum interpretezi asta: [ce e bolduit plus contextul] Despre ce se povesteste de fapt?
"Pentru că și Hristos a suferit odată moartea pentru păcatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepți, ca să ne aducă pe noi la Dumnezeu, omorât fiind cu trupul, dar viu făcut cu duhul, Cu care S-a coborât și a propovăduit și duhurilor ținute în închisoare Care fuseseră neascultătoare altădată, când îndelunga-răbdare a lui Dumnezeu aștepta, în zilele lui Noe, și se pregătea corabia în care puține suflete, adică opt, s-au mântuit prin apă."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde cum citim. Ideile preconcepute, uneori ne obligă să citim altfel de cum scrie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" Hristos a suferit odată moartea pentru păcatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepți, ca să ne aducă pe noi la Dumnezeu, omorât fiind cu trupul, dar viu făcut cu duhul, Cu care S-a coborât și a propovăduit și duhurilor ținute în închisoare," Oricat as intoarce-o nu-mi iese Noe ca subiect. De fapt nici nu vorbeste de Noe ci de sufletele ucise in zilele lui Noe.
|
|||
|
|||
![]()
Oricât aș încerca, nu o să reușesc deoarece și tu asemeni lui Mihnea Dragomir aipermanent în minte concepția dualistă cu privire la ființa umană.
Citat:
![]() P.S. Eu am încercat să-ți ofer o explicație succintă, nu o traducere. Last edited by tricesimusquintus; 27.06.2010 at 17:03:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci de ce-ai mintit.. De fiecare data cand v-am dat scripturile alea v-ati blocat.. Ceea ce nseamna ca invatatura adventista e contrara scripturii..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E drept că între timp topicul a fost închis. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|