![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu toata viata am suferit din cauza aceste boli. La mine este pe fond ereditar, mama este supraponderala. Daca in adolescenta am reusit s-o mai tin cat de cat in frau, atunci cand am ramas insarcinata, corpul meu a luat-o razna. Si nu mancam cat pentru doi, asa cum se zice. Sunt multe alte cauze care determina obezitatea: un corp care nu arde grasimile, nu elimina apa din tesuturi, stresul, factorul ereditar, etc.
E nevoie, intr-adevar de multa vointa ca sa slabesti. Dar cel mai mult e nevoie de sprijinul celor din jur. Niciodata nu va slabi un om daca nu are parte de afectiune, de sprijin moral si mai ales material. E totusi costisitor sa slabesti, atunci cand tii o dieta adecvata.
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|