![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si nu-mi fac griji despre cum arata atomul, doar ca mi-ar placea sa stiu. Oricum, interesant raspuns. "Nu pune intrebari" si "te-ai nascut vinovat" in aceeasi fraza.
|
|||
|
|||
|
Citat:
si ar mai fi cateva mii de intrebari mai subtile decat acestea care ar putea sa-ti arate defectele tale. ce zici , te mai intereseaza atomul ? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
DA! Ce poate fi mai interesant decat atomul? Acel atom care nu da doi bani pe framantarile noastre si care doar se combina cu alti atomi, la fel de mici si nesemnificativi, intr-o multime atat de mare de posibilitati incat pot da nastere si unor fiinte miraculoase si inzestrate cu judecata. Si care, in viziunea lor ingusta, ridicola si egocentrica despre lume, isi pun intrebari inutile si au impresia ca raspunsurile lor mistice si puerile sunt adevarurile fundamentale ale unui univers alcatuit din atomi care nu dau doi bani.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 29.07.2020 00:49:47 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
| Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 15:37:40 |
|
|