![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
neo-protestantismul tau este legalist, si pur rationalist fara pic de duhovnicire si de taina Ce intrebari capcana pui, Cine ii poate cunoaste gandurile lui Dumnezeu? tu poti raspunde de exemplu la intrebarea de ce a permis Dumnezeu holocaustul? nu, pentru ca nu sti tu planul lui Dumnezeu
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai o marturie ceva ca DUmnezeu apreciaza inchinarea la moaste? Citat:
Legalism e la voi care considerati ca mantuirea e pe baza unor ritualuri, eu cred ca doar prin credinta sunt mantuit, asa dupa cum afirma Sf Scriptura. Dupa cum vezi si preotii vostri incep sa plece, ca isi dau seama ca ceea ce invata e contrar Sf Scripturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi nu credem ca ne mantuim prin ritualuri, asta e gargara neo-protestanta a celor ce nu se sinchisesc sa aprofundeze teologia ortodoxa dar le place sa isi dea cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc Credinta are si dracu, daca nu impletesti credinta cu fapte vrednice de pocainta nu esti mai presus de lucifer
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vad in Sf Scriptura cum Ap Petru il respinge pe Corneliu care voia sa se inchine la el: "Și când a fost să intre Petru, Corneliu, întâmpinându-l, i s-a închinat, căzând la picioarele lui. Iar Petru l-a ridicat, zicându-i: Scoală-te. Și eu sunt om." De ce nu a acceptat Petru inchinarea lui Corneliu? Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 23.06.2012 15:50:29 |
Un preot din Focsani a fost injunghiat | Simply_me | Preotul | 23 | 19.06.2012 17:54:57 |
Ion Creanga - preot ortodox | maria32 | Generalitati | 4 | 11.06.2010 00:02:09 |
|