![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Voi tineti sambata, care la noi este ziua mortilor ! Nu intamplator deci, avand in vedere ca sunteti morti din punct de vedere duhovnicesc, si datorita vicleniei si amagirii in care traiti in sectele voastre, incercati sa simulati un gen de "viata" dar care nu are cum sa fie viata, din moment ce este lipsita de viata impartasita prin trupul si sangele Domnului Hristos !!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ucenicii se adunau laolatia toti DUMINICA pentru ca atunci stiau ca se intalnesc cu HRISTOS. ASTA A FACUT HRISTOS SI MAICA DOMNULUI (LUCA 1,43). HRISTOS A SERBAT SAMBATA DOAR PENTRU CA EL A VENIT SA IMPLINEASC LEGEA VECHE NU SA O STRICE SI A SPUS CLAR CA "EL ESTE DOMN SI AL SAMBETEI"! Asadar crestinii stiu ca smbata este o zi trista pentru ei... o zi de jale... pentru ca Hristos era cu trupul in mormant iar cu sufletul in iad. Crestinii stiu ca DUMINICA DOMNUL A INVIAT SI SE INTALNESC CU EL. Last edited by Eugen7; 28.07.2010 at 13:31:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca avem ceva in comun. Noi vrem sa ne mantuim, voi vreti sa-i convertiti pe toti ceilalti la pierzarea voastra. O discutie in stil ecumenist este nerelevanta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar chestia cu convertirea nu stiu de unde ai scos-o... Pana una alta asta este un forum crestin ortodox, deci voi ati venit peste noi! |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai vrea intr-adevar sa te mantuiesti, ai pune pret si pe relatiile cu oameni care nu gandesc intocmai ca si tine si care nu sunt cu totii pe drumul pierzarii asa cum ai tu impresia.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul e ca se intalnea si in alte zile. Au urmat si zilele de dupa duminica evident in care s-au intalnit, doar nu asteptau o saptamana ca sa se vada iar. E logic.
Last edited by Pandion; 28.07.2010 at 19:21:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, Iisus Hristos a inviat in prima zi a saptamanii, adica la noi duminica, deci las-o balta !
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|