Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2010, 11:08:43
dani2004 dani2004 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Mai întâi, nu îmi amintesc să fi susținut că sunt așa grozav în dogmatică. Din ce cută a sufletului așa o afirmație răuvoitoare ?

Pe urmă, adausul Filioque este el însuși o clarificare. Noi nu credem că Dumnezeu Fiul ar putea fi străin de un lucru atât de important cum este purcederea veșnică a Spiritului Sfânt.
Stimate Domn,
eu v-am mai zis cu alta ocazie ca sunteti nesimtit si tupeist. Probabil v-ati molipsit de la papa de la roma.
Afirmatii de genul "ceea ce a crezut biserica dintotdeauna", sunt simple afirmatii, fara sustinere.
Gaselnite de genul "stiti traducerea a fost gresita", prin Filioque noi nu intelegem ca purcede de la Fiul, ci prin Fiul, nu cred ca isi au rostul.
Veniti cu traduceri din Sfintii Parinti, traduceri catolice, si incercati sa va sustineti ereziile.
De fapt, papistasii sunt experti in masluiri de acte, ce mai conteaza o traducere.

"Ce-i mana pe ei in lupta?
Ce vruia acel apus?"

Ce vreti de fapt? Sa ne bagati pe gat "adevarul" Dvs.?

Si lasati-o mai moale cu ridicarea in slavi a "urmasului" lui Petru.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2010, 12:09:05
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dani2004 Vezi mesajul
Stimate Domn,
eu v-am mai zis cu alta ocazie ca sunteti nesimtit si tupeist. Probabil v-ati molipsit de la papa de la roma.
Aici gasiti regulile de utilizare a forumului crestin ortodox: http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3

Partea care va intereseaza (in legatura cu acest mesaj) este aceasta:

"7. Comunitatea CrestinOrtodox.ro nu este un loc pentru insulte si jigniri
Discutiile ce au ca tema barfa, cat si cele menite sa produca scandal, discriminare si afectarea integritatii unei persoane/institutii, sunt interzise".
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
„Iadul, suferința de a nu mai putea să iubești“ la Dostoievski georgeval Generalitati 6 18.09.2014 19:41:26
Catolicismul si ecumenismul MariaB Biserica Romano-Catolica 115 18.08.2013 20:21:58
catolicismul dragos_c Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 28 27.12.2006 15:16:22