Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe
Ce ar mai ramane din toata lucrarea fratilor penticostali daca s-ar convinge ca de maine vorbirea in limbi a incetat cu desavarsire? Ar face ceea ce fac si astazi cei mai multi dintre ei, ar continua sa ceara ceva ce nu este necesar. Spune-mi, te rog (poate ma insel eu, nu stiu), daca vorbirea in limbi nu este obligatorie spre mantuire cum se poate sprijini pe aceast dar Biserica lui Dumnezeu?
|
Daca darurile se vor sfarsi va fi ca si pana acum: oamenii lui Dumnezeu vor continua sa traiasca cu Dumnezeu, iar cei vrajmasi lui Dumnezeu vor merge din rau in mai rau. BP nu se sprijina pe daruri, parinte, ci pe puterea mantuitoare a jertfei lui Hristos. Oricine se sprijina pe aceasta este parte din Biserica, indiferent ca poarta numele de ortodox, penticostal sau mai stiu eu ce nume.
Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe
Astfel, daca Biserica ortodoxa este in Duhul lui Dumnezeu pentru ce fugi de ea? Daca crezi ca nu este in Duhul, de ce sa mai vorbim? Dar daca nu vom mai vorbi, fratia dintre noi va deveni ca cea a lui Abel si Cain. Sa nu fie!
|
Ma uit la ceea ce ati scris si ma intreb daca aceste cuvinte mi-au fost adresate mie sau celor ce nu sunt ortodocsi in general. Caci eu nu ma consider un om care fuge de Biserica ortodoxa. Sunt pe un forum ortodox, ascult muzica ortodoxa, am prieteni ortodocsi, merg uneori in Biserici ortodoxe, ma rog acolo, chiar as dori sa mai ajung o data la Techirghiol, daca va vrea Dumnezeu. Ma consider mult mai aproape de ortodoxie si de ortodocsi decat atunci cand ma numeam ortodoxa si traiam ca si cum n-as fi fost. Considerati ca aceasta inseamna fuga?