Mult har in lucrarea pe care o faceti, parinte! Si sa nu va para rau ca am trecut la penticostali. Daca nu i-as fi intalnit pe penticostali as fi fost probabil moarta pana acum. Mai bine multumiti-I lui Dumnezeu ca a avut mila de mine. Eram ortodoxa cu acte in regula, dar rataceam fara Dumnezeu, fara directie...Si atunci cand eram la capatul puterilor , cand nu mai puteam lupta, am intalnit o biserica penticostala. Acolo L-am gasit pe Hristos si abia dupa aceea , cu ochii deschisi, L-am putut vedea si in ortodoxie. Am fost oarba si nebuna ca nu L-am vazut dinainte in ortodoxie? Desigur... Dar cineva trebuie sa ajute si orbii sa vada si nebunii sa-si capete mintea; si acel cineva s-a intamplat sa fie niste penticostali prin care a lucrat harul lui Dumnezeu. Inainte spuneam ca asta s-a intamplat din cauza golului de spiritualitate din BO. Acum nu mai zic, caci stiu doar ca asa a fost planul lui Dumnezeu. Eu nu cred ca dvs ati fi vrut sa raman ca inainte . Nu pot sa reneg ce am trait, realitatea e mult mai complicata decat pare. Si fiecare o judeca in modul lui subiectiv. Toti am suferit, unii chiar cumplit si unele rani sunt inca descise. Dar, cum am mai spus, dincolo de toate acestea Dumnezeu a avut un plan mai maret decat putem noi pricepe, iar in final numele Lui va fi proslavit.
Blagosloviti , parinte, si ma iertati...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|