Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Nu m-ai suparat catusi de putin, adevarat vorbim in paralel. Dar eu stiu cu siguranta ca daca cineva rataceste in credinta ia si mustra-l, ca Biblia spre mustrare este si spre indreptare este, si spre mentinere pe calea cea buna a lui Dumnezeu este. Oare dragostea crestineasca ce este? sa aratam iubire celor de langa noi. Oare iubirea este doar zambet si bucurie? iubire este si pentru buni si pentru rai. Pentru rai iubire aste atunci cand ii arati ce sa faca si cum sa faca sa devina bun. Si pe cel rau il faci bun cu vorba buna mai intai, si cu mustrare mai apoi. Si totul din iubire. Cand nu exista dragoste crestineasca atunci stai deoparte , egoist, si taci.
Cum sa nu te iau in seama? oare esti tu o fiinta neinsemnata? Eu zic ca nu.
|
multumesc frumos.
Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
``si EL cauta oameni disponibili si dedicati``
Oare asa face Dumnezeu? cauta oameni disponibili si dedicati? Oare de ce trebuie sa inversam rolurile? Nu noi trebui sa cautam pe Dumnezeu? iata aici ``adevarul`` penticostal: Un ``Dumnezeu`` care sta si cauta oameni disponibili si dedicati pentru a le da daruri.
Stii tu cine sta si cauta printre oameni , pe cei disponibili si dedicati?
|
La asta ma refeream: "Am căutat printre ei să găsesc un om ca să se poarte cu dreptate și să stea înaintea feței Mele, pentru țara aceasta, ca să nu o pierd, și nu am găsit." Iezechiel 22:30.
Cred ca oamenii Il cauta pe Dumenzeu : budistii Il cauta, mahomedanii Il cauta, yoghinii Il cauta...Insa crestinul L-a gasit deja. Daca dumnezeul celorlalti este indepartat, greu de gasit si chiar fuge de om, Dumnezeul crestinilor a coborat din cer pe pamant ca sa rascumpere omul; a facut totul pentru reabilitarea lui; si-a dat seama de neputinta omului si a facut El primul si cel mai mare pas. Asta este diferenta majora dintre crestinism si celelalte religii: un Dumnezeu iubitor, care se implica activ in viata oamenilor.
PS. A nu se intelege ca omul trebuie ca de acum sa stea cu mainile in san...la orice chemare trebuie sa existe un raspuns. Si la chemarea la mantuire de asemenea.