Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2010, 20:49:16
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
La ce fel de supunere va referiti?
Patriarhul nu vine cu invatatura noua, incat sa trebuiasca sa vedem alb, acolo unde vedem negru...
Faceti mare caz de semnatura mea.

Mie mi se pare ca exprima o pozitie cat se poate de ortodoxa: de Biserica lui Cristos trebuie sa ascultam neconditionat.

Mare atentie la interpretare: citatul nu spune ca Biserica face negrul alb sau albul negru; ci ca Biserica stie mai bine decat mine care e negrul si care e albul.

Oare cator crestini, ortodocsi sau catolici nu "li se pare" ca stiu mai bine decat Biserica ce e bine si ce e rau ?

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
De aceea intreb iar: la ce fel de supunere va referiti?
La aceea despre care vorbea Mantuitorul atunci cand le-a spus apostolilor: "Cine asculta de voi de Mine asculta".
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Basarabia e Romania-mars pt unire antiecumenism Generalitati 3 20.10.2012 00:07:38
O declaratie de bun simt.Romania-R Moldova-o unire necesara iulyaan Generalitati 70 30.07.2011 16:23:54
Doua carti de mare interes duhovnicesc strajeru Resurse ortodoxe on-line 1 28.11.2010 09:38:54
Are voie si interes BOR sa se dezvolte in diaspora? sophia Biserica Ortodoxa Romana 6 07.05.2009 18:15:08
Saptamana de unitate crestina vladsergiu Generalitati 83 25.01.2009 01:44:39