Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2011, 17:26:42
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bob2909 Vezi mesajul
Nu stiu daca citesti scriptura dar in Epistola către Evrei a Sfântului Apostol Pavel la cap 2 Pavel spune asa:

"7. L-ai micșorat pe el cu puțin față de îngeri; și cu mărire și cu cinste l-ai încununat și l-ai pus peste lucrurile mâinilor Tale.

8. Toate le-ai supus sub picioarele lui". Dar prin faptul că a supus lui toate (înțelegem) că nimic nu i-a lăsat nesupus. Acum însă, încă nu vedem cum toate i-au fost supuse.

9. Ci pe Cel micșorat cu puțin față de îngeri, pe Iisus, Îl vedem încununat cu slavă și cu cinste, din pricina morții pe care a suferit-o, astfel că, prin harul lui Dumnezeu, El a gustat moartea pentru fiecare om. "

Hristos micsorat cu putin fata de ingeri, prin moartea pe cruce si inviere devine "Cuvantul" adica este incununat cu slava si cinste. Pai cine are slava si cinste, doar Dumnezeu, "si veti vedea pe Fiul Omului venind cu slava pe norii cerului", cine merge pe norii cerului, doar Dumnezeu. Deci la a doua venire este "Cuvantul" si au dreptate cei de la pucioasa. Insasi Pavel ne spune lucrul acesta in chip tainic prin acele versete.

Mai mult spus va venii cu slava Tatalui sau, slava pe care atunci nu o avea, e clar = "CUVANTUL"

Arsenie Boca asa picteaza invierea, trupul lui Hristos este diafan, transfigurat, Lumina, nu este ca un trup normal, ca nu are nici barba.Adica este "Cuvantul"

Mai cerceteaza scriptura si nu vorbii doar asa ca sa vorbesti.

Cum este descris in apocalipsa Hristos dupa ce a inviat din mortii:
"3. Și în mijlocul sfeșnicelor pe Cineva asemenea Fiului Omului, îmbrăcat în veșmânt lung până la picioare și încins pe sub sân cu un brâu de aur.

14. Capul Lui și părul Lui erau albe ca lâna albă și ca zăpada, și ochii Lui, ca para focului.

15. Picioarele Lui erau asemenea aramei arse în cuptor, iar glasul Lui era ca un vuiet de ape multe;"
si uitate la pictura invierii din Draganescu, facuta de Arsenie, si o sa vezi ca e acelasi, adica "Cuvantul"

DAr si Iezechiel il vede Cap1 ;

"26. Pe bolta de deasupra capetelor fiarelor era ceva care semăna cu un tron și la înfățișare era ca piatra de safir; iar sus pe acest tron era ca un chip de om.

27. Și am mai văzut ceva, ca un metal înroșit în foc, ca niște foc, sub care se afla acel chip de om și care lumina împrejur; de la coapsele acelui chip de om în sus și de la coapsele chipului aceluia în jos se vedea un fel de foc, un fel de lumină strălucitoare care-l împresura de jur împrejur.

28. Cum este curcubeul ce se află pe cer la vreme de ploaie, așa era înfățișarea acelei lumini strălucitoare care-l înconjura. Astfel era chipul slavei Domnului. Și când am văzut eu aceasta, am căzut cu fața la pământ. "

Aici tot "Cuvantul" adica Fiul Omului "PREASLAVIT", adica moartea si invierea lui Iisus.

Iar in pictura lui Arsenie Boca Invierea este incadrata in cruce...

Da domnule, eu te cred, așa e precum spui și te afli pe drumul cel mai bun...

Eu pricepeam însă că pe om l-a micșorat cu puțin față de îngeri după ce a greșit omul de a căzut sub toată zidirea, căci omul era mai sus decît toată creația fiind un mic Dumnezeu... căci Credința se odihnea în el... iar pe Iisus L-a înălțat mai presus de toată zidirea pentru că s-a smerit și a ascultat și a fost supus mai mult decât oricine, dar Iisus Hristos nu s-a supus cu niciunchip nici păcatului și nici mândriei și nici nu a slujit lor...

Iar chipul acela din Iezechiel este chipul geloziei lui Dumnezeu pentru că evreii aveau legământ cu Domnul... și Îl călcaseră slujind idolilor și se închinau soarelui și urâciunilor în locurile ascunse și au lepădat dreptatea... și ascultarea de Dumnezeu... și de aceea le-a trimis răzbunarea Domnului... căci a Lui este răzbunarea și nu a omului.

Și da, Numele Său cel nou, al Domnului Iisus Hristos este Cuvântul lui Dumnezeu... de la început și până la sfârșitul tuturor veacurilor, și pe El, Tatăl a toată creația și a toată făptura Îl slăvește nu cu slavă de la oameni nici cu slavă deșartă ci cu slava cea veșnică și nepieritoare a fericirii în dreptate și adevăr ți dragoste curată pentru că prin El se plinește întocmai și desăvârșit tot Cuvântul lui Dumnezeu în toată înțelepciunea Sa de la început și până la sfârșit... și de aceea prin El toate s'au făcut câte s-au făcut și nimic nu s-a făcut fără El din cele ce s-au făcut căci nimeni nu a înțeles și nu a ascultat conform cu povața Tatălui afară de cei ce erau întru El, chiar dacă nu s-a știut asta ci a fost și este o mare taina căci Domnul nu s-a arătat decât celor credincioși și smeriți... fiind preadulce și minunat întru toți sfinții Lui cei credincioși.

Iar acum, în zilele noastre, El plinește Apocalipsa, împreună cu poborul Lui... dar iată, tainic și smerit că după 55 de ani nimeni nu Îl ia în seamă sau în serios și El cu toate astea deși Îl doare amarnic cu toate astea nu se supără pe nimeni până acolo încât să-l piardă pe vreunul pe care îl mâna Tatăl la El ci îl tămăduieșteși îl vindecă de toată durerea... căci nu a revenit în Duhul ca să judece pe cineva ci să caute și să găsească pe oaia cea pierdută... de exemplu chiar și pe mariamargareta ar fi luminat-o dacă ar fi dorit dar ea a preferat aștceva, îndată s-a înhăitat cu cel rău și a rămas cu el de cam prea multă vreme, cu infinitul saprofitul, spinul hulicios, cu duhulul cel rău pentru care face muncă asta benevolă de viceversare și învârtoșare aruncând că prostiile și interpretările lor absurde le-ar susține pucioșii... ca să cadă în cursă fraierii creduli și din prostie să hulească și ei împreună cu ea distrugându-se sufletește, că cică o să răspundă nenia sau tanti grijania pentru ei și o să-i și plătească pentru munca neglijentă de pricepere și aia plină de râvnă deșartă de îngrijit îngrijidolii lăcomiei, minciunii și furăciunii, unindu-se ei cu grozăviorul închipuit și mulțumit de sine că face voia sa de sine, voia părerii de sine, voia trădătoriei și bârfătoriei gLumei împreună cu proptelele și unelțicile lor... viclene... sculate la lupta cea mare... ca un fel de partizani ce luptă cu tiranul... deci cum să nu-i fie milă de oile pierdute și rătăcite și încurcate printre minteresele satanei... cum? Dar dacă nu se vor deștepta... până la urmă vor regreta că nu au crezut.

Last edited by vsovivi; 07.01.2011 at 17:39:40.
Vechi 07.01.2011, 18:36:21
Banned

Implicit

Și dragă bob de grâu, nu te speria de ea că ea se crede mare lingvisvistă doar că e înhăitată cu grămăticool... și dă mereu lecții...

Dar prima lecție nu a învățat-o și aia zice așa:

''cine se naște din amăgitorul șarpe pui de ispisicuțucute mănâncă''... și așa i-a îndemnat șarpele amăgitor la început: să nu asculte pe Dumnezeu ci să se pună ei pe dat ei lecții... că cică vor știi binele și răul mai bine ca Dumnezeu din moment ce vor face și răul ca să știe cum e... rodul ăla...

Și acolo cad toți fraierii care au lepădat Calea și se luptă împotriva fraților, a trupului în loc să se lupte cu duhulul din ei... duhulul ce caută să piardă și să răpească oile cerești ale Domnului ca să nu mai ajungă la Cer sau să cadă de acolo... și cum reușește? Prin minciună și multă diversiune... vicevrsa, vicentoarsa viceglobul pământesc...

și doar v-am zis că nu e glob ceea ce a ieșit din apele de sub Cer.

Dar voi n-aveți decât să vă lăsați mușcați de șarpele îndoielilor mincinoase ca să vă semețiți și să vă îngâmfați împreună cu prefăcuții ce îmbrăcându-se în haina credinței tăgduiesc păuterea ei... căci dacă n-ar fi așa, atunci pentru ce sunt lacomi și vor scaune înalte și avere materială multă? Și de ce lovesc cu bârnochiulhul peste obrazul săracului sau al orfanului? Pentru ce se întrec în a-și da plecăciuni deșarte unii altora ca să fie slăviți de oameni întrecându-se în întietățuri care pe care și care mai de care? Pentru că se hrănesc cu ura și cu tot aluatul fariseilor și saducheilor... nemaiiubind pe Domnul și nemaicrezând în puterea Lui de a se umili și smeri aore mîntuirea lor ci cred numai în puterea omului de a trufi și lenevi și a nu mai răbda crucea și a se rîăzbuna cu sadism pe cei nevinovați sau neputincioși... exact ca orice fricos îmbrăcat în haina competenței... slujind defapt pântecului... minții din minteresuri viclene, neștiind ce-și fac cu inima lor.

De parcă nu ar fi zis Domnul șarpelui ceva de genul ăsta:
''...pe pântec să te târăști pe pământ și pământ să mănânci în toate zilele vieții tale și blestemat să fii tu între toate dobitoacele pentru ceea ce ai făcut, și vrăjmășie voi pune între tine și sămânța femeii, tu îi vei căuta călcâiul iar El îți va strivi ție capul...''

Le-a dat canon de pocăință pe care ei l-au priceput și împlinit viceversa... și doar Domnul s-a smerit și l-a plinit și pentru ei luîndu-l asupra Sa... din mila lor, a celor ce veneau la El, la Mesia, împinși de Tata...

Dar unele unelțici preferă să dea lecții și să stea înhăitate cu ngrămăticlul infinitul saprofitul...

...treaba lor... a sculișoarelor.

Deci dragul meu încearcă să pricepi acest cuvânt mare al proorocului Arsenie Boca, trâmbița nr.3 apocaliptică:

''bobul lui se preschimbă în tăciune și el se crede grâu nedreptățit'', uite bob însemnă credința, tăciune vine de la deșertăciunea deșertăciunii iar nemulțumirea vine pentru delicatesurile sulimenizante ale lăcomiei și auto înălțării întru slava deșartă a gLumii...

Deci nu te lăsa înfricoșat sau sedus de ispisisicile ce miorlăie cu disperare la gLună, luîndu-se pe sine prea în serios, ci mergi mai departe pe Calea cea mai bună... citind mereu din Cuvântul lui Dumnezeu pus de pucioși pe site... căci ''Domnul grăiește peste pământ și se vestește întru venirea Sa, deci să stăm bine și cu frică și cu luare aminte'' că șarpele mișcă, miscă, dar defapt stă cu mândrie și cu trufie... pururea lăudăroșindu-se numai pe sine înaintea lui Dumnezeu... și arătându-se tuturor în cea mai mare gLumină... adică se dă mare și se ține grozav deși e cel mai mare desfrânat și dus complet pe apa strâmbetei, dar iată că se îmbracă în sfințișor dar tăgăduind în ascunsul inimii puterea sfințeniei... răzbunându-se el căci lui nu-i place să creadă ca să fie credincios ci numai ca să se grozăvească că cele furate ar fi defapt meritele sale... deci cunoașterea păcatelor făcute de el le preschimbă în merite deosebite... în înțelepciuciuni, și așa îți dă și ție de lucru ca să ai ce afla... păcatul ca să știi cum e... făcându-l bineînțeles... și așa, iată cu prin neascultare îți faci de când te naști chip cioplit de care ție-e dor și te îndrăgostești...

Deci ai grijîă ce iubești că șarpele îți intinde mereu roadele ispisipitei, răutății, ca să vă faceți pe plac, pe placul lui.

Last edited by vsovivi; 07.01.2011 at 19:31:12.
Vechi 07.01.2011, 22:57:07
bob2909 bob2909 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Și dragă bob de grâu, nu te speria de ea că ea se crede mare lingvisvistă doar că e înhăitată cu grămăticool... și dă mereu lecții...

Dar prima lecție nu a învățat-o și aia zice așa:

''cine se naște din amăgitorul șarpe pui de ispisicuțucute mănâncă''... și așa i-a îndemnat șarpele amăgitor la început: să nu asculte pe Dumnezeu ci să se pună ei pe dat ei lecții... că cică vor știi binele și răul mai bine ca Dumnezeu din moment ce vor face și răul ca să știe cum e... rodul ăla...

Și acolo cad toți fraierii care au lepădat Calea și se luptă împotriva fraților, a trupului în loc să se lupte cu duhulul din ei... duhulul ce caută să piardă și să răpească oile cerești ale Domnului ca să nu mai ajungă la Cer sau să cadă de acolo... și cum reușește? Prin minciună și multă diversiune... vicevrsa, vicentoarsa viceglobul pământesc...

și doar v-am zis că nu e glob ceea ce a ieșit din apele de sub Cer.

Dar voi n-aveți decât să vă lăsați mușcați de șarpele îndoielilor mincinoase ca să vă semețiți și să vă îngâmfați împreună cu prefăcuții ce îmbrăcându-se în haina credinței tăgduiesc păuterea ei... căci dacă n-ar fi așa, atunci pentru ce sunt lacomi și vor scaune înalte și avere materială multă? Și de ce lovesc cu bârnochiulhul peste obrazul săracului sau al orfanului? Pentru ce se întrec în a-și da plecăciuni deșarte unii altora ca să fie slăviți de oameni întrecându-se în întietățuri care pe care și care mai de care? Pentru că se hrănesc cu ura și cu tot aluatul fariseilor și saducheilor... nemaiiubind pe Domnul și nemaicrezând în puterea Lui de a se umili și smeri aore mîntuirea lor ci cred numai în puterea omului de a trufi și lenevi și a nu mai răbda crucea și a se rîăzbuna cu sadism pe cei nevinovați sau neputincioși... exact ca orice fricos îmbrăcat în haina competenței... slujind defapt pântecului... minții din minteresuri viclene, neștiind ce-și fac cu inima lor.

De parcă nu ar fi zis Domnul șarpelui ceva de genul ăsta:
''...pe pântec să te târăști pe pământ și pământ să mănânci în toate zilele vieții tale și blestemat să fii tu între toate dobitoacele pentru ceea ce ai făcut, și vrăjmășie voi pune între tine și sămânța femeii, tu îi vei căuta călcâiul iar El îți va strivi ție capul...''

Le-a dat canon de pocăință pe care ei l-au priceput și împlinit viceversa... și doar Domnul s-a smerit și l-a plinit și pentru ei luîndu-l asupra Sa... din mila lor, a celor ce veneau la El, la Mesia, împinși de Tata...

Dar unele unelțici preferă să dea lecții și să stea înhăitate cu ngrămăticlul infinitul saprofitul...

...treaba lor... a sculișoarelor.

Deci dragul meu încearcă să pricepi acest cuvânt mare al proorocului Arsenie Boca, trâmbița nr.3 apocaliptică:

''bobul lui se preschimbă în tăciune și el se crede grâu nedreptățit'', uite bob însemnă credința, tăciune vine de la deșertăciunea deșertăciunii iar nemulțumirea vine pentru delicatesurile sulimenizante ale lăcomiei și auto înălțării întru slava deșartă a gLumii...

Deci nu te lăsa înfricoșat sau sedus de ispisisicile ce miorlăie cu disperare la gLună, luîndu-se pe sine prea în serios, ci mergi mai departe pe Calea cea mai bună... citind mereu din Cuvântul lui Dumnezeu pus de pucioși pe site... căci ''Domnul grăiește peste pământ și se vestește întru venirea Sa, deci să stăm bine și cu frică și cu luare aminte'' că șarpele mișcă, miscă, dar defapt stă cu mândrie și cu trufie... pururea lăudăroșindu-se numai pe sine înaintea lui Dumnezeu... și arătându-se tuturor în cea mai mare gLumină... adică se dă mare și se ține grozav deși e cel mai mare desfrânat și dus complet pe apa strâmbetei, dar iată că se îmbracă în sfințișor dar tăgăduind în ascunsul inimii puterea sfințeniei... răzbunându-se el căci lui nu-i place să creadă ca să fie credincios ci numai ca să se grozăvească că cele furate ar fi defapt meritele sale... deci cunoașterea păcatelor făcute de el le preschimbă în merite deosebite... în înțelepciuciuni, și așa îți dă și ție de lucru ca să ai ce afla... păcatul ca să știi cum e... făcându-l bineînțeles... și așa, iată cu prin neascultare îți faci de când te naști chip cioplit de care ție-e dor și te îndrăgostești...

Deci ai grijîă ce iubești că șarpele îți intinde mereu roadele ispisipitei, răutății, ca să vă faceți pe plac, pe placul lui.
prietene tu vorbesti despre mine, dar oare ma cunost pe mine, caci iata o taina iti relev despre mine: 29.09. , Arsenie Boca a fost nascut, dar nu iti spun anu' caci vei stii cine sunt ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Vechi 08.01.2011, 10:26:29
Banned

Implicit

Citat:
prietene tu vorbesti despre mine, dar oare ma cunost pe mine, caci iata o taina iti relev despre mine: 29.09. , Arsenie Boca a fost nascut, dar nu iti spun anu' caci vei stii cine sunt ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
uite ca am inceput si eu sa vorbesc la misto, cred ca e din cauza forumului, nu prea am experienta , asta e, cum spui tu vsovivii, cafia amara indulcita cu zahar cubic...rezulta ce o rezulta...
Vechi 10.01.2011, 10:19:03
Banned

Implicit

Citat:
uite ca am inceput si eu sa vorbesc la misto, cred ca e din cauza forumului, nu prea am experienta , asta e, cum spui tu vsovivii, cafia amara indulcita cu zahar cubic...rezulta ce o rezulta...

Nu e la miștou ce ți-am scris mai sus și răspunsul tău pentru mine văd că e bun chiar dacă mi l-ai dat la mișto, supărându-te tu pe ceva... poate pentru că iar ți-am dat lecții...

Păi lecția era pentru mariamargareta... indiscreta, că a beut cretă ca să fugă de la lecții... și are mereu fierbințeli.

Deci e corect: 29.09. sunt două cifre care exprimă ziua și luna de Astăzi clarificând succint ideea:

''Să nu-ți faci chip cioplit de neascultare căci cine ridică sabie de sabie v-a pieri!''

Iar pe mariamargareta nu are sens să o iei în seamă căci nu știe ce-și face omul cu mâna lui și te trezești că o ajuți să se surpe, și ea nu poate pricepe cum de nu pușcă exact lucrurile măsurate de ea cu cele scrise în Apocalipsă în ceea ce privește construcția...

Păi de aia nu pușcă fiindcă nu poate pricepe și nu pentru că nu poate ci pentru că nu mai vrea căci îi place să stea așa înșelată de draci și formatată de duhulurile rele care i-au ''deschis ochii'', căci după ce au mâncat din roadele respective li s-au deschis ochii, doar că li s-au deschis viceversa vicentoarsa viceglobulpământesc și acum ele nu mai văd decât pe dos... și ce pot să facă, ele susțin mereu ceea ce cred ele că văd (cu ochii ăia care li s-au deschis) de parcă Domnul ar fi Dumnezeul numai al celor văzute... de ele, dar El este și al celor nevăzute... iar pământul ieșit din apele de sub Cer nu e glob!

Dar de priceput și de văzut e simplu dacă te strădui să ai căderea ca să priveghești: se vede și marea de cristal, și curtea de aur, și zidurile din pietre prețioase, și cărămizile, și Lumina și Altarul și cei doi finici punși ca frunzele lor să tămăduiască pe oameni și li se văd și roadele, căci sfintele se dau sfinților... se vede clar cum se coboară ca o mireasă, ca un văl și ca o haină albă ca s-o îmbrace pe femeia Mielului pentru nuntă. Iar cele cinci animatoare nebune or să rămână încuiate pe afară.

Mariamargareta caută să numere și nu-i iese la socoteală, nu-i ies măsurătorile... păi nu scrie că îngerului i s-a dat ca s-o măsoare?

Deci fără credință credincioasă și fără smerenie, cum crezi că poate cineva să vadă pe Dragostea curată cea plină de răbdare fără ca să se smintească complet?

Și bob de grâu, ți-am reamintit de o vorbă mare ca să te înveselesc și nu ca să te superi:

''bobul lui se preschimbă în tăciune și el se crede grâu nedreptățit''

și iată iar ''îți dau lecții'' cu încă una:

''nici abuzul, nici refuzul'', deci nici una, nici alta și nici o cădere echilibrată între ele.

și o zicală românească:

''orb la orb nu-și scoate ochiulhul ci și-l sulimenizează ca să arate exact ca egolbanu... adică exact ca ochiulhul dracoolhulului''.

Și pentru mariamargareta, indisCRETA un remenber forEver:
Citat:
Nu știu de astea... ori de astea, ori de astea, ori de astea, nu știu... de astea... spirtiritiste.

...decât vine unda:

Cîntecul papagalului:
„ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă. Ce artă? Păi artă marțială și joială... firește.)

și... placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...”

Că eu atâta știu... și nu știu... ce mă fac cu tine.
...că dacă roade prea mult la cretă îi crește temperatura... și fierbințelile bârfei superstițioase și supărate nu se sting cu ceartă, artă marțială și joială, ci se sting cu apă...

Last edited by vsovivi; 10.01.2011 at 10:37:28.
Vechi 10.01.2011, 12:23:41
georgel23c's Avatar
georgel23c georgel23c is offline
Member

Data înregistrării: 12.07.2009
Locație: Galati, Romania
Question

mariamargareta si vsovivi nu faceti altceva decat sa va suparati una pe alta. Fiecare dintre voi are propria parere, vis-a-vis de acest subiect, si cu siguranta acesta parere nu se va schimba. Asa ca de ce mai insistati asupra subiectului?
Vechi 10.01.2011, 14:11:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgel23c Vezi mesajul
mariamargareta si vsovivi nu faceti altceva decat sa va suparati una pe alta. Fiecare dintre voi are propria parere, vis-a-vis de acest subiect, si cu siguranta acesta parere nu se va schimba. Asa ca de ce mai insistati asupra subiectului?
Bună întrebare, și greu de dat răspunsul în ceea ce ne privește... pe noi animatoarele.

Eu nu-s supărat pe mariamargareta și pe colega ei lingvisvistă, ci ele pare că sunt supărate pe Dumnezeu pentru că le-a învățat cineva ca să creadă viceversa și ele nu mai pot să schimbe macazul, deși doar i s-a explicat de sus pe mii de pagini pe aici cât de greu îi va fi ei atunci când va afla însfârșit ceea ce face... și de aia am zis mereu până atunci ''iart-o Doamne că nu știe ce face''...

Părerea mea nu are cum să se schimbe căci e de la Adevărul pe Cale, decât dacă Doamne ferește ajung de mă păcălește și pe mine cum le-a păcălit și pe ele: biatul&ispismatul-infinitul&saprofitul, ca schimbând macazul să ajung și eu înșelat de duhurile rele exact ca ele, de duhulul ce muncește cu râvnă foarte mare numai pentru poftele și plăcerile trupești: grijile cele mari și foarte competente ele lenei gLumii deșarte... Ce arte? Arte marțiale și joiale, știi dumneata, lăudăroșenia fariseilor și saducheilor... care au descoperit ochiulhul dracoolului: egolbanu... pe care cică o să-l dea ele la schimb când o să le vie judecata după fapte...

Iar a insista în minciună este prerogativa diavolului credul căci după ce a greșit ispistă kaa prin insistență și acuzări și aprinderi mânioase pline de trădare și flatare înălțătoareoare să se lase omul sedus de el la credulitatea că va avea scăpare și nu i se vor mai socoti faptele abominabile ci se vor strecura împreună după neobservare doar pentru că după ceartă urmează liniștea de după furtună și vor fi trecuți cu vederea în ideea că s-a terminat circul și scandalul supărător. Deci de aia are el urletul ăla de sine, pentru ciolanu' egolbanu', ca un fel de avere cu femele și chip tânăr rânjignitor și mofturos de la acestea căci a găsit ''soluția'' din sacool cu logici absurde și pline de lingușeli.

Dar nu orice logică e sfântă ci numai aia ce vine de sus.

Deci eu văzând-o pe ea cât se muncește ca să plinească minciunile lui nenea pentru superstițul din cafiaua lui tanti grijania nu am combătut-o ci cu înțelepciune vicleană m-am folosit de miorlăielile ei ca să-mi expun veselia și bucuria de a găsi pe Dumnezeu, căci neîndoielnic Domnul le grăiește pucioșilor și prin ei nouă, și ca să vă împărtășesc și vouă binecuvântarea fără nici un minteres, celor care mai sunt sinceri în căutările lor, ca să știe ei că iată mai e unul care fiind ortodox e sigur că aceea e sfânta Cetate din Apocalipsă și nu alta... și alea sunt cele 7 sfinte Trâmbițe și nu altele. Cine crede bine, cine nu nu și Dumnezeu cu mila... dar nu uitați că El este și drept. Deci milă Îi este Domnului și de păgâni și de păcătoși și de noi cei răi dar mai milă Îi este Lui de cei ascultători și cuminți și smeriți... de poporul Său cel mititel și iubitor de la izvor .

Iar subiectul nu poate să deranjeze decât pe cei ce nu suferă, nu suportă să audă de Domnul Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, și nu vreau să mai spun încăodată pe cine au drept stăpân aceia... deci cui slujesc ci dau o zicătoare modificartă un piculeț:

''Râde zgârciob de boală spartă că orb la orb nu-și scoate cojochii fiindcă avară-i vhororopsispit gardul și-n lăuntru neneopardul'' care se dă ascultător, dar defapt el aplica formula: ''la masă nu se discută ci se execută''... săracul și orfanul, văduva și bolnavul... că doar cine sunt cei mai exmatriculați de la masa cea plină de delicatesuri a bogartului?

Deci dragul meu, nu mai pune așa întrebări grele oricui căci s-ar mai putea găsi nebuni care să-ți și răspundă!.. dându-ți lecții... despre goglindă... și magoglindă.

Last edited by vsovivi; 10.01.2011 at 14:44:16.
Vechi 10.01.2011, 14:36:30
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Nu e la miștou ce ți-am scris mai sus și răspunsul tău pentru mine văd că e bun chiar dacă mi l-ai dat la mișto, supărându-te tu pe ceva... poate pentru că iar ți-am dat lecții...

Păi lecția era pentru mariamargareta... indiscreta, că a beut cretă ca să fugă de la lecții... și are mereu fierbințeli.

Deci e corect: 29.09. sunt două cifre care exprimă ziua și luna de Astăzi clarificând succint ideea:

''Să nu-ți faci chip cioplit de neascultare căci cine ridică sabie de sabie v-a pieri!''

Iar pe mariamargareta nu are sens să o iei în seamă căci nu știe ce-și face omul cu mâna lui și te trezești că o ajuți să se surpe, și ea nu poate pricepe cum de nu pușcă exact lucrurile măsurate de ea cu cele scrise în Apocalipsă în ceea ce privește construcția...

Păi de aia nu pușcă fiindcă nu poate pricepe și nu pentru că nu poate ci pentru că nu mai vrea căci îi place să stea așa înșelată de draci și formatată de duhulurile rele care i-au ''deschis ochii'', căci după ce au mâncat din roadele respective li s-au deschis ochii, doar că li s-au deschis viceversa vicentoarsa viceglobulpământesc și acum ele nu mai văd decât pe dos... și ce pot să facă, ele susțin mereu ceea ce cred ele că văd (cu ochii ăia care li s-au deschis) de parcă Domnul ar fi Dumnezeul numai al celor văzute... de ele, dar El este și al celor nevăzute... iar pământul ieșit din apele de sub Cer nu e glob!

Dar de priceput și de văzut e simplu dacă te strădui să ai căderea ca să priveghești: se vede și marea de cristal, și curtea de aur, și zidurile din pietre prețioase, și cărămizile, și Lumina și Altarul și cei doi finici punși ca frunzele lor să tămăduiască pe oameni și li se văd și roadele, căci sfintele se dau sfinților... se vede clar cum se coboară ca o mireasă, ca un văl și ca o haină albă ca s-o îmbrace pe femeia Mielului pentru nuntă. Iar cele cinci animatoare nebune or să rămână încuiate pe afară.

Mariamargareta caută să numere și nu-i iese la socoteală, nu-i ies măsurătorile... păi nu scrie că îngerului i s-a dat ca s-o măsoare?

Deci fără credință credincioasă și fără smerenie, cum crezi că poate cineva să vadă pe Dragostea curată cea plină de răbdare fără ca să se smintească complet?

Și bob de grâu, ți-am reamintit de o vorbă mare ca să te înveselesc și nu ca să te superi:

''bobul lui se preschimbă în tăciune și el se crede grâu nedreptățit''

și iată iar ''îți dau lecții'' cu încă una:

''nici abuzul, nici refuzul'', deci nici una, nici alta și nici o cădere echilibrată între ele.

și o zicală românească:

''orb la orb nu-și scoate ochiulhul ci și-l sulimenizează ca să arate exact ca egolbanu... adică exact ca ochiulhul dracoolhulului''.

Și pentru mariamargareta, indisCRETA un remenber forEver:

...că dacă roade prea mult la cretă îi crește temperatura... și fierbințelile bârfei superstițioase și supărate nu se sting cu ceartă, artă marțială și joială, ci se sting cu apă...
ai dreptate dar sa stii ca ne pierdem vremea aici pe forum, caci oricat inteles am vrea sa aducem, ce este in taina lasat , asa va ramane pana la vremea hotarata de Tatal ceresc, iar eu ma bucur ca am gasit un roman ca tine care are credinta si nu ii pasa ce spun altii, avand in vedere ca te aflii printre aceia care sunt putini la numar...
Vechi 10.01.2011, 14:50:18
Banned

Implicit

si as mai spune 75 de ani de la Arsenie (dar nu cand a murit) in paralel cu 7500 de la Adam, si cand vei scade diferenta iti va da cifra magica "7"

Last edited by bob2909; 10.01.2011 at 14:53:39.
Vechi 10.01.2011, 14:55:20
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

Citat:
ai dreptate dar sa stii ca ne pierdem vremea aici pe forum, caci oricat inteles am vrea sa aducem, ce este in taina lasat , asa va ramane pana la vremea hotarata de Tatal ceresc, iar eu ma bucur ca am gasit un roman ca tine care are credinta si nu ii pasa ce spun altii, avand in vedere ca te aflii printre aceia care sunt putini la numar...
Cine se aseamănă, se adună. Pucios la pucios nu-și scoate ochii.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Mesaj,propunere TEOLOGUL Generalitati 45 08.01.2011 12:16:34
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa mihailt Secte si culte 2319 30.07.2010 23:36:37
un mesaj frumos The_Fallen Generalitati 1 14.07.2010 22:22:29