![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Citat:
Adica: "Mamiferele sunt animale cu sange cald" - de aici deducem ca nu poate fi un mamifer care sa nu aiba sange cald. Ati spus: "Promotorii vaccinarii(mamiferele) au una din doua proprietati (sangele cald): "sunt autoritati medicale incompetente" SAU "producatori de vaccinuri". Cum nu ati mai mentionat alte categorii, cred ca e destul de limpede ca pentru a fi promotor al vaccinarii trebuie sa fii in una din cele doua categorii. Desigur, asa cum ati spus, a avea sange cald (a fi autoritate medicala incompetenta sau producator de vaccinuri) nu inseamna neaparat a fi promotor al vaccinarii (mamifer). Citat:
In materie de credinta se poate vorbi de autoritate iar asumarea autoritatii unui scriitor bisericesc vine pe o ruta indirecta, ceea a autoritatii Bisericii care este la randul ei asumata prin credinta in Iisus Hristos si mesajul Evangheliei. In schimb, stiinta se bazeaza pe dovezi iar medicina face parte din aceasta categorie, cel putin cea care functioneaza. Daca cineva ar spune: "trebuie sa credeti asta, chit ca nu exista nici o dovada, doar pentru ca sunt laureat al premiului Nobel" sau "pentru ca alta data v-am dovedit ceva, de acum nu va trrebuie sa va dovedesc nimic si ma veti crede pe cuvant", "nu-mi cereti sa va aduc dovezi, asta imi strica creativitatea" nu credeti ca ar cadea in ridicol? Citat:
A se vedea chiar topicul curent ca exemplu nefericit in acest sens. Citat:
Nu vaccinati copilul, daca se imbolnaveste tratati-l cu ceai. Nici macar nu trebuie sa-l vada vreun medic, ii puneti singuri diagnosticul. Va mai intreb inca o data, sunteti medic? De suprainfectii, complicatii ati auzit? La modul ideal, in cazul unui copil perfect sanatos, parinti cu cultura medicala, si in situatii limita (fara acces la medic si medicamentatie), lucrurile ar putea decurge bine. Uneori. Dar avand in vedere ca nu traim intr-o lume ideala, realiatea e ceva mai cruda si bolile astea care la dvs. se treateaza cu pat si ceiutz au facut milioane de morti si handicapati de-a lungul timpului, inainte de introducerea vaccinarii. Citat:
Cifrele in cauza nu sunt nici macar statistici. Pentru a avea vreo relevanta ar trebui poate sa faceti o defalcare a cifrelor pe categorii de varsta, statusul vaccinarii si cauza bolii. Da, in ciuda vaccinurilor "obligatorii" sunt destui care nu le fac. Iar faptul ca imunitatea in cazul unor vaccinuri nu dureaza toata viata e o problema cunoscuta - dar asta nu inseamna ca nu exista solutii sau ca vaccinarea este inutila asa cum incercati sa prezentati lucrurile. Iar cca. 30.000 cazuri dupa introducerea vaccinarii (care probabil stiti ca nu pretinde o rata de reusita de 100%) poate ar trebui sa le comparati cu situatia dinaintea vaccinarii cand "bolile copilariei" erau considerate absolut inevitabile si pe urma sa ne spuneti daca 30.000 este putin sau mult. Citat:
Citat:
Cazurile care exista acum (destul de rare banuiesc) existau si atunci, toata problematica fiind insa abia la inceput probabil nu au fost gasite sau/si documentate. Citat:
Este mecanismul prin care raul in general se auto-limiteaza. Citat:
Si ce se intampla daca mama nu are imunitatea pentru afectiunea in cauza? |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|