![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Mea culpa, am luat textul cu copy-paste de pe net.
Am verificat si traducerea catolica si textul este "Sa Te cunoasca". De altfel, e logic, pentru ca sunt cuvinte rostite de insasi Mantuitorul, care se adreseaza in rugaciune Tatalui. Revenind la subiect, se spune ca parintele Francis Jordan a avut o experienta spirituala, aflat in pelerinaj in Tara Sfanta, meditand la aceste cuvinte, pe care mai apoi le-a adoptat ca deviza si simbol al misiunii sale, intr-un moment al istoriei in care Biserica era atacata de puterea seculara. Astazi, mai mult ca oricand, aceste cuvinte sunt adevarate si ar trebui sa ne ghideze pe toti crestinii; pentru ca trebuie sa dam marturie despre persoana lui Cristos prin toate actiunile noastre. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un nou fericit al Bisericii Catolice | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 15 | 18.04.2015 00:04:18 |
| Rugaciuni din comoara Bisericii Catolice | Noesisaa | Biserica Romano-Catolica | 61 | 02.11.2014 19:21:40 |
| Calendarul bisericii greco-catolice din Romania si din SUA | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 28.02.2009 08:14:22 |
|
|