Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2011, 11:54:25
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Mea culpa, am luat textul cu copy-paste de pe net.

Am verificat si traducerea catolica si textul este "Sa Te cunoasca". De altfel, e logic, pentru ca sunt cuvinte rostite de insasi Mantuitorul, care se adreseaza in rugaciune Tatalui.

Revenind la subiect, se spune ca parintele Francis Jordan a avut o experienta spirituala, aflat in pelerinaj in Tara Sfanta, meditand la aceste cuvinte, pe care mai apoi le-a adoptat ca deviza si simbol al misiunii sale, intr-un moment al istoriei in care Biserica era atacata de puterea seculara.

Astazi, mai mult ca oricand, aceste cuvinte sunt adevarate si ar trebui sa ne ghideze pe toti crestinii; pentru ca trebuie sa dam marturie despre persoana lui Cristos prin toate actiunile noastre.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un nou fericit al Bisericii Catolice Erethorn Biserica Romano-Catolica 15 18.04.2015 00:04:18
Rugaciuni din comoara Bisericii Catolice Noesisaa Biserica Romano-Catolica 61 02.11.2014 19:21:40
Calendarul bisericii greco-catolice din Romania si din SUA mihailt Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 1 28.02.2009 08:14:22