![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu unul cred ca este posibil numai ca exista o singura precautie : la biserica nu sunteti primiti ca sa vi se slujeasca taina casatoriei decit daca faceti dovada ca sunteti si casatoriti civil prezentind certificatul civil de casatorie . Asa ca a doua oara cind veti merge la biserica pt. a vi se sluji a doua oara slujba casatoriei va trebui ca mai inainte sa treceti iar pe la ofiterul starii civile si sa luati al II-lea certificat de casatorie pt. a-l prezenta iar la popa , mai ales ca parintii sunt cei care in primul rind vor dori sa va insoteasca la acest ofiter al starii civile, in cadrul serbarilor casatoriei. Deci sa nu uitati : doua cununii, doua certificate de casatorie. Nu se poate folosi acelasi prim certificat deoarece ar fi o tragedie pt. parinti sa afle ca voi defapt erati casatoriti de 2 ani si ca in acest timp nu ati tinut decit sa ii pacaliti (ca sa nu zic mult mai real si mai direct). Este cazul , cred , sa ii menajati si sa ii respectati in continuare ca si pina acum ! Totusi , problema ridicata de tine in acest thread propriu se loveste fatis de o realitate absolut zdrobitoare : voi doi sunteti tineri care ati invatat religia in mod organizat in scoala . Cind voi intrati in clasa I deja exista in scoala romaneasca o experienta de 6-7-8 ani in predarea religiei in scoli , ceea ce demonstreaza ca voi ati prins in total vreo 10-12 ani de invatamint cu disciplina ,,Religie". Chiar nimic nu v-a placut din ea ? Profesorul nu a reusit sa va incinte cu nici o fata frumoasa a materiei sale ?
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
casatorie | cciubo | Nunta | 9 | 03.09.2010 20:22:07 |
casatorie | alina88 | Generalitati | 20 | 01.09.2010 20:54:10 |
Casatorie la 16 ani | firulescudaniel | Nunta | 37 | 20.12.2008 12:34:04 |
casatorie | alexdnny | Generalitati | 3 | 05.05.2008 16:15:45 |
casatorie | madalinutza | Nunta | 3 | 21.03.2008 22:40:13 |
|