![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Cand spui "neam" si "romani" te referi doar la cei din Romania sau la tot neamul romanesc, toti romanii, inclusiv cei de peste hotarele tarii?:-)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(ai un simt al umorului f dezvoltat) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am format cu elevii o trupa de teatru, am pregatit cateva piese. Parintii au investit suficient in costume, recuzita etc. Liceul, pentru a aduna fonduri din resurse proprii, a organizat la nivelul orasului un spectacol cu intrare platita. Indicatiile din partea directiunii erau clare - "toata lumea plateste intrarea". Cum trupa mea de teatru avea de prezentat doua piese in spectacolul acesta maraton de trei ore, organizat in doua parti, m-am dus in biroul directoarei sa-i cer intelegere pentru parintii copiilor din trupa de teatru: ei deja au investit in costume etc. , e ridicol sa plateasca pentru a intra in sala de spectacole sa-si vada copiii pe scena. In cabinetul directoarei era un nene (ma exprim astfel pentru ca nici astazi nu stiu calitatea acelei persoane). Directoarea incepe sa urle ca ea nu e ascultata si ca daca a spus ca toata lumea plateste intrarea, eu ce caut acolo cu asemenea pretentii infantile? Nenea intervine in discutie si expune o intreaga peroratie despre ce a auzit el ca spunea Becali. (curat Caragiale era acolo, sincer!) Il opresc pe individ din hemoragia verbala si-l intreb in ce calitate intervine intr-o discutie in timpul serviciului intre un profesor si directorul liceului. Se-neaca si o ia de la capat cu citatele din Becali. Directoarea il asculta fascinata. Deznodamant: parintii au platit bilet sa-si vada copiii pe scena. |
|
||||
|
||||
![]()
Laura daca nu te-ai plictisit si inca mai citesti raspunsurile de pe acest thread uite ce zic eu.
Daca duci dorul patriei mama vina si viziteaza romania. Stai cateva saptamani pe aicea, ca mai mult nu-ti trebuie, iar daca nu ti-a trecut pofta de Romania ramai in continuare altfel pleaca si vezi-ti de treaba pe alte meleaguri daca consideri ca acolo ti-e mai bine. Zau si o spun fara niciun fel de remuscare, dar pentru Romania secolului 21 nu merita sa fii patriot. Pentru cei care de-a lungul timpului s-au jertfit si au platit cu sangele astfel incat noi astazi sa traim macar iluzia libertatii... poate.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sa continui cu invitatiile pt romanii din strainatate care au nevoie de motive sa se intoarca in tara: Parcul Național Cozia: http://www.cozia.ro/ Parcul Național Călimani: http://www.calimani.ro/ Parcul Național Piatra Craiului: http://www.pcrai.ro/lang-ro/home.html Parcul Național Cheile Bicazului-Hășmaș: http://www.cheilebicazului-hasmas.ro/ro/index.php Urmeaza sa trec la parcuri naturale ! SI TOATE ACESTEA SUNT ALE ROMANILOR ! |
|
|||
|
|||
![]()
Un om sanatos la cap ar cauta sa se intereseze despre calitatea vietii in Romania. Nivel de trai... locuri de munca... Oferte de genul asta ai cumva? Sau stai! Te bazezi pe faptul ca fata e la varsta la care viseaza..se uita la nori, asculta "ciripelele pasarind" si il asteapta pe Fat- Frumos sa vina pe un cal alb s-o duca la castelul lui si s-o ia de nevasta.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
canon, sfatuiti-ma, va rog... | tibimarin | Intrebari utilizatori | 21 | 16.03.2012 23:13:02 |
Ce ma sfatuiti? | Darkanian | Generalitati | 8 | 26.07.2010 21:31:06 |
sfatuiti-ne va rugam | anamaria90 | Generalitati | 7 | 30.10.2008 14:10:40 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|