30.06.2011, 14:36:26
|
|
Citat:
În prealabil postat de anita
@yasmina
M-am uitat fugitiv pe mesajele lui ,te rog sa imi citezi care ti se par mai jignitoare.
|
Ia priveste fugitiv anita si spune-ne tu care idei ti se par mai jignitoare din "compilatia"( termen drag lui Ionel ca si "incomensurabil") pe care am facut-o. Arata-ne ca esti inteligenta si fa o analiza a acestor mesaje din punct de vedere ORTODOX, nu gramatical! Iti dau un cuvant ajutator : Yasmina!
Citat:
În prealabil postat de IonelS
Mia femeie cu id arabesc , ne lasi ! De ce esti vicleana si insiduoasa pt a o determina pe fata sa nu se intoarca in PATRIA EI DATA DE DUMNEZEU ?
Sunt sigur ca nu fuge de parinti, ci simte chemarea harica catre ceea ce i-a fost dat de sus - spatiu geografic, credinta apostolica, locuri si duhovnici cu har, peisaje mirifice, ....
Ea de ce sa n-aiba parte de ceea ce strainii vor sa cumpere cu bani, adica locuri cu energii iesite din comun - Monastirea Craiman, Sinca Veche, Namaiesti, Cetatuia de Arges, Ceaslaul, Apuseni....?
Daca tu te-ai insotit cu un arab, ea de ce sa nu se intoarca in tara pt a-si gasi un roman ?
Ea nu vrea sa fuga, ci vrea sa se intoarca !
Toate neamurile pagane vor sa-si faca colonii in Romania , numa tu ai grija malefica sa-i spui unei romancute sa nu se intoarca in propria tara !
TU SA N-AI PARTE DE ACEASTA TARA , CA N-O MERITI !
|
Citat:
Culmea tupeului fariseic !
Iti permiti luxul sa indepartezi o romancuta de tara ei natala s ai pretentii orientale la scuze crestine !?
Unde te crezi, in harem vorbind cu eunucii ?
Sa-ti fie rusine ! Ceea ce faci tu este un pacat incomensurabil ! Esti Dumnezeu si eu nu stiu ?
|
Citat:
nu ai dreptul sa intimidezi romanii sa se intoarca in tara lor ! Deci n-ai dreptul sa mai scrii pe acest forum !
|
|