![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Și țăranii au telefoane mobile. Eu am cîteva numere de telefon ale celor care vînd la piață în cartier. Poți merge într-o dimineață să faci comanda și apoi vedeți cum vă întîlniți în altă seară pentru a cumpăra. Așa se poate face rost și de ouă, lapte, plus alte lucruri mai sănătoase de la sat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa este,nu exista "nu se poate"!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spre exemplu, problema mea cu timpul... in unele zile se face in asa fel incat am spor si ajung sa rezolv mai multe lucruri, si in marea majoritate a zilelor, oricat de bine as incerca sa ma organizez cele doar 3-4 ore cate imi raman intre serviciu si ora de culcare chiar nu-mi ajung ca sa le rezolv pe toate cate sunt de rezolvat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si degeaba zici ca nu stiu sa ma organizez si ca mi-ar da boala timpul necesar. am fost bolnava si tot nu am avut timp sa ma tratez sau sa stau acasa sa ma refac caci nu intereseaza pe nimeni in ziua de astazi daca ai tu probleme de sanatate si nu-ti da nimeni bani sa stai acasa, iar fara bani mori si tu de foame si cei care depind de tine. deci e simplu de judecat si de vorbit insa mult mai greu de facut si rezolvat cand chiar sunt probleme.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asadar nu a spus nimeni sa nu muncesti , dar nu cred ca e cazul sa iti demonstrez ca se duc destui bani pe prostii .... sau ma insel? ha ha ha multa iubire ps`punem pariu ca ai timp sa maninci sanatos daca vrei ? multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si da, as vrea sa-mi demonstrezi cum si mai ales cand as avea timp sa mananc sanatos.
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si mantuieste-ma pe mine pacatoasa http://mamiprovocarea.wordpress.com Last edited by maria32; 28.07.2011 at 17:43:43. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|