![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă toată mîncarea e toxică, să mîncăm cît mai puțin toxic. Dacă răul există și nu-l putem evita, să încercăm măcar să-l minimizăm. Sîntem datori să avem grijă de trupul nostru pe cît posibil.
|
||||
|
||||
![]()
asta era la mintea cocosului. eu am nevoie de raspunsuri concrete. de ex de unde cumpar peste fara mercur sau carne fara hormoni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma bucur ca fetita ta mananca sanatos. Presupun ca e si sanatoasa tun, nu? Si al meu, multumesc lui Dumnezeu .. ![]() Citat:
Asa e, copilul nu cere la Mc`Donalds daca nu l-ai dus niciodata, pentru ca habar nu are ce este... Oricum nu-mi trece prin cap sa-i dau mezeluri atata timp cat la noi in casa nu se consuma asa ceva..Dar ma deranjeaza ideea ca societatea iti "impune" o alimentatie proasta, din frageda copilarie! Citat:
Intrebarea este daca consumul de carne are efecte DIFERITE intr-un organism cu grupa sangvina A si B, sau sunt povesti? Ma intereseaza parerea ta.:-) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legume si fructe (daca e posibil produse in zone mai putin poluate - produse de pe la tara), evitarea produselor de import. Acum si fructele si legumele sunt intoxicate (sa nu visam frumos ca daca mancam numai fructe si legume nu ne putem intoxica), dar calitatea acestor produse este ca nu stau prea mult in organism si pe de alta parte majoritatea lor au si propietati de eliminare a toxinelor din organism. Radacinile (telina, morcov, patrunjel ...) sunt iarasi recomandabile. Fructele sferice mici (catina, afine, zmeura, coacaz, macese, mure...etc)... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Plus de asta, chiar daca se alimenteaza sanatos, atunci cand o mama alapteaza, starea ei emotionala lasa si ea o amprenta nefasta laptelui..alaptand, se transmite copilului starea interioara a mamei - suparare, nervi, agitatie etc.. De aceea alaptarea este O MARE,MARE RESPONSABILITATE! Si daca mamele nu si-o pot asuma la un mod extrem de riguros, mai bine nu mai alapteaza, ca fac mai mult rau decat bine copilului.. Last edited by Melissa; 27.07.2011 at 17:00:09. |
|
|||
|
|||
![]()
• “Sfătuiți pe oameni ca să păzească nepătată sarcina, căci orice legatură trupească peste copilul din pântece, e rea, căci se întipăresc în copil toate poftele părinților și la împlinirea vârstei toate răsar ca ciupercile după ploaie, toate faptele tatălui”.
• Prin urmare, înclinările pe care le-au avut părinții în vremea sarcinii, acelea vor fi conducătoare în toată viața copilului ce vine. Se roagă părinții în vremea asta, se împărtășesc cu Sfintele Taine, petrec cu dragoste de Dumnezeu, așa va fi toată viața copilului ce se va naște, și nu vei avea bătaie de cap cu el că nu crede, că n-ascultă și umblă după rele”. • “Dar și vremea alăptării trebuie ținută curată, că încă e legat de mamă și de purtările ei. Apoi nu poate rodi copil nou, pentru ca nu-și poate împărți sângele în trei părți și toate să meargă bine: o parte cu laptele, alta pentru sine și a treia pentru cel de pe cale. Dacă sunt mai deși decât îngăduie rânduiala aceasta, toți sunt slabi și nu-s de trai. Dar de aici se mai înțelege ceva: că pe măsură ce s-a întărit desfrânarea în mădularele oamenilor, a scăzut și puterea lor de apărare împotriva bolilor de tot felul, iar căzând în acestea foarte greu se tămăduiesc, deși mijloacele de vindecare sunt din ce în ce mai bune. Orice fel de desfrânare e o putrezire înceată … ca gunoiul care arde … și scurtează zilele omului”. • “Luați aminte, că pentru osteneala părinților după voia lui Dumnezeu, Se milostivește Dumnezeu spre copii si-i binecuvintează cu daruri, precum Însuși a zis: „pâna la al miilea neam” pentru cei ce-L iubesc pe El”. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Păsări - de la piață, se pot comanda de la țărani. Nu se compară un borș de pasăre de supermarket cu cel făcut dintr-o găină de la țară. Porc - nu consumăm.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
la piata cand ajung eu pe la 8 seara nu mai e niciun taran de la care sa comand pasari. alte solutii? valabile si pentru cei care lucreaza 10 ore/zi 6 zile pe saptamana si locuiesc la oras?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|