Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2011, 23:51:21
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Normal, ca de aia trebuie sa stai bine cu tensiunea arteriala:-)
eu unu nu as incerca asa ceva...eliminarea trebuie sa fie lenta (pachetele de toxine trebuie sparte elegant si eliminate treptat) ...organismul nu trbuie sa simta socul...eu unul in timpul detoxifierii am avut mici crize (intepaturi la ficat)

Last edited by ovidiu b.; 29.07.2011 at 00:01:15.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 17:36:45
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
eu unu nu as incerca asa ceva...eliminarea trebuie sa fie lenta (pachetele de toxine trebuie sparte elegant si eliminate treptat) ...organismul nu trbuie sa simta socul...eu unul in timpul detoxifierii am avut mici crize (intepaturi la ficat)
tu ai avut mici crize in timpul detoxifierii pentru ca MAI MINCAI toxine .... asadar nu ai cum sa ai criza la ficat daca ELIMINI TOXINELE MINCATE PRIN ALIMENTE si nu il mai incarci cu altele .... organismul atunci este pregatit sa le elimine pe cele DIN INTERIOR si le face foarte elegat DACA SI NUMAI DACA nu mai este SUPRASOLICITAT de altele din exterior .... asadar de asta unii nu au crize , iar altii au .....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 29.07.2011 at 17:39:11.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 17:56:24
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
tu ai avut mici crize in timpul detoxifierii pentru ca MAI MINCAI toxine .... asadar nu ai cum sa ai criza la ficat daca ELIMINI TOXINELE MINCATE PRIN ALIMENTE si nu il mai incarci cu altele .... organismul atunci este pregatit sa le elimine pe cele DIN INTERIOR si le face foarte elegat DACA SI NUMAI DACA nu mai este SUPRASOLICITAT de altele din exterior .... asadar de asta unii nu au crize , iar altii au .....
multa iubire
neg afirmatia "MAI MANCAI" (ai stat langa mine sa vezi ce mananc?)....mai departe nu are rost sa discutam avand o ipoteza gresita
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 18:10:52
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
neg afirmatia "MAI MANCAI" (ai stat langa mine sa vezi ce mananc?)....mai departe nu are rost sa discutam avand o ipoteza gresita
tu poti nega cit vrei ... e de ajuns sa se citeasca '' recomandarile tale '' si sa se priceapa ca informatia de acolo O APLICAI atunci .... si uppps INCARCAI FICATUL CU TOXINE .... asadar amice ce am spus ramine valabil .....scuza_ma ca gindesc si analizez CE SPUI .... sau te contrazici si esti confuz ? ha ha ha
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 29.07.2011, 21:54:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
tu poti nega cit vrei ... e de ajuns sa se citeasca '' recomandarile tale '' si sa se priceapa ca informatia de acolo O APLICAI atunci .... si uppps INCARCAI FICATUL CU TOXINE .... asadar amice ce am spus ramine valabil .....scuza_ma ca gindesc si analizez CE SPUI .... sau te contrazici si esti confuz ? ha ha ha
multa iubire
sa ne facem intelesi de la inceput ...de cand am inceput regimul nu am mai consumat carne/branza/lapte/oua deci FICATUL NU AM AVUT CU CE TOXINE SA IL INCARC...dar iarasi tragi cocluzii pripite asa acum ai facut si cu recomadarile mele... dar daca vrei revenim si la ele...daca vrei iti fac si o lista cu ce aveam in meniu in primele 6 luni de regim (am rabadare) si am sa te rog dupa sa concluzionezi ce TOXINE am introdus in corp...tu poti PRICEPE ce vrei...dar te rog nu concluziona asa cum te taie capul

Last edited by ovidiu b.; 29.07.2011 at 21:59:16.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 00:37:18
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
sa ne facem intelesi de la inceput ...de cand am inceput regimul nu am mai consumat carne/branza/lapte/oua deci FICATUL NU AM AVUT CU CE TOXINE SA IL INCARC...dar iarasi tragi cocluzii pripite asa acum ai facut si cu recomadarile mele... dar daca vrei revenim si la ele...daca vrei iti fac si o lista cu ce aveam in meniu in primele 6 luni de regim (am rabadare) si am sa te rog dupa sa concluzionezi ce TOXINE am introdus in corp...tu poti PRICEPE ce vrei...dar te rog nu concluziona asa cum te taie capul
dar ce ai consumat ? cafea ? tigari ? zahar ? paine alba? ulei de floarea soarelui ? etc etc etc ... asadar lasa-ma sa ma indoieesc ok?
multa iubire
ps ti-am spus ca nu sunt usor de prostit si nici credul
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 00:58:07
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
dar ce ai consumat ? cafea ? tigari ? zahar ? paine alba? ulei de floarea soarelui ? etc etc etc ... asadar lasa-ma sa ma indoieesc ok?
multa iubire
ps ti-am spus ca nu sunt usor de prostit si nici credul
multa iubire
paine de secara, ulei de masline....in felul acesta eu zic ca nu are sens discutia...eu iti aduc la cunostinta niste fapte ...iar tu tragii concluziile tale PRIPITE...te la las cu ele...asa nu vad nimic constructiv in discutia aceasta...si in a incerca sa te "prostesc" nu am de ce, departe imi este gandul

Last edited by ovidiu b.; 30.07.2011 at 01:12:40.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54