Citat:
În prealabil postat de the_Listener
aha ... sa inteleg ca e nepretuit dar nu ai nici o analiza chimica  ... tu de multe ori spui povesti , de asta am dubii cind te trezesti la realitate cu informatia .... ha ... nu conteaza pretul in sensul ca poti lua un ulei prost cu bani multi .... asadar uleiurile alea din italia sunt vrajeli tocmai din considerentul ca au livezi intregi de maslini .... si sunt mari consumatori de ulei si FOARTE STRICI din multe puncte de vedere .... asadar emisinuea era facuta de cine ? tu afirmi lucruri de la ŽŽ mama ŽŽ , retete de la unu de 63 de ani si daca te iau la intrebari o dai din colt in colt .... schimba si tu placa si revino CU DOVEZI PALPABILE ,,,,
multa iubire
ps ce fel de soi ? ca de casa sunt multe ...
multa iubire
|
uite cum stai cu mâța in sac

...ai cazut in propriile tale capcane...ca na-i habar de crize este tocmai faptul ca tu ai in alimentatie TOXINE...tragi cocluziile asa cum iti convin tie - referitor la faptul ca eu am avut in alimentatie toxine (esti vazator cu duhul si stiai din inainte ce consumasem?) ...se fac recomandari sa evitam produsele din comert si sa consumam produse de casa...sustin ca uleiul de casa este cu mult peste cel din comert (dar tu amageste-te cu cel din comert)...sa nu mai vorbim de rosii, vinete ...dar tu amageste-te din nou...si asteapta vreo criza poate o sa vina...te innozi in mariile tale detalii (sa nu vorbim de fanatism) si uiti esenta ..."placa mea invechita" suna mai bine decat una "updatata" cu noroiul informatic a acestor vremuri...
ps: eu zic sa-ti faci niste analize ... poate ai sa ai surprize
Pace nu va fi deloc in inima omului trupesc, a omului care-i robit de lucrurile dinafara, ci pacea-i partea omului plin de ravna si duhovnicesc.
Orice unealtă e cu două tăișuri. Dacă nu o folosești cum trebuie, în loc să taie, ea te taie, în loc să clădească, te dărâmă. Deci, fii cu nădejdea în Domnul când folosești uneltele Lui.
E bună dreapta socoteală, însă dragostea e Dar de sus.