Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2011, 03:43:14
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
acum vrei sa stii prea multe auzi pret?...nu dragule ma prosteste cea mai buna cunostiinta a mea 'mama'...eu ti-am spus o "poveste" in ideea de te ajuta pe viitor ...tu consuma ce este in comert ...ESTE MULT MAI BUN...tu ai afirmat ca pt tine nu conteaza pretul....iar eu te-am atentionat ca e posibil sa iei FAKE...dar nah iarasi ne pierdem in detalii si uitam esenta

tot nu mi-ai raspuns la intrebare ...ai gustat un ulei de masline de casa?
aha ... sa inteleg ca e nepretuit dar nu ai nici o analiza chimica ... tu de multe ori spui povesti , de asta am dubii cind te trezesti la realitate cu informatia .... ha ... nu conteaza pretul in sensul ca poti lua un ulei prost cu bani multi .... asadar uleiurile alea din italia sunt vrajeli tocmai din considerentul ca au livezi intregi de maslini .... si sunt mari consumatori de ulei si FOARTE STRICI din multe puncte de vedere .... asadar emisinuea era facuta de cine ? tu afirmi lucruri de la ŽŽ mama ŽŽ , retete de la unu de 63 de ani si daca te iau la intrebari o dai din colt in colt .... schimba si tu placa si revino CU DOVEZI PALPABILE ,,,,
multa iubire
ps ce fel de soi ? ca de casa sunt multe ...
multa iubire
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54