Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2011, 12:21:01
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
uite cum stai cu mâța in sac ai cazut in propriile tale capcane...ca na-i habar de crize este tocmai faptul ca tu ai in alimentatie TOXINE...tragi cocluziile asa cum iti convin tie - referitor la faptul ca eu am avut in alimentatie toxine (esti vazator cu duhul si stiai din inainte ce consumasem?) ...se fac recomandari sa evitam produsele din comert si sa consumam produse de casa...sustin ca uleiul de casa este cu mult peste cel din comert (dar tu amageste-te cu cel din comert)...sa nu mai vorbim de rosii, vinete ...dar tu amageste-te din nou...si asteapta vreo criza poate o sa vina...te innozi in mariile tale detalii (sa nu vorbim de fanatism) si uiti esenta ..."placa mea invechita" suna mai bine decat una "updatata" cu noroiul informatic a acestor vremuri...
ps: eu zic sa-ti faci niste analize ... poate ai sa ai surprize
Pace nu va fi deloc in inima omului trupesc, a omului care-i robit de lucrurile dinafara, ci pacea-i partea omului plin de ravna si duhovnicesc.
Orice unealtă e cu două tăișuri. Dacă nu o folosești cum trebuie, în loc să taie, ea te taie, în loc să clădească, te dărâmă. Deci, fii cu nădejdea în Domnul când folosești uneltele Lui.
E bună dreapta socoteală, însă dragostea e Dar de sus.
nu amice PUN INTREBARI LA CARE TU NU RASPUNZI ... faci afirmatii pe care nu le poti sustine cu argumente si apoi tot tu filozofezi ca eu nu stiu ,,,,, morrrr de rassss ..... mai ai de studiat MULLLLLLLTTTTTT dar mai ales AI DE GINDIT informatia .... rosiile sunt toxice ? ti-am explicat IN CE SITUATII , dar tu nu si nu ... TU NU FACI DIFERENTE intre rosii RADIATE si rosii naturale .... nu iei in seama STUDII STIINTIFICE , dar te bazezi pe batrinelul de 63 de ani de care nu a auzit nimeni ... e cumva biochimist ? are ceva studii la activ ? NU ... asa ca amice esti total pe linga cu nutritia si asta te doare pe tine ...--- amice NU EXISTA sa nu ai toxine in organism din alimentatie .... si uleiul de masline DE CASA daca ARE ACIZII GRASI PESTE 13 DETERMINA INCARCAREA FICATULUI SI DEPUNEREA PE VASE .... asadar amice poate sa fie si din casa caselor ca DEGEABA .... intelegi ?
multa iubire
ps te combat CU ARGUMENTE IAR TU NU FACI FATA DISCUTIEI si vorbesti de fanatism? ha ha ha ... eu vorbesc de NESTIINTA TA AMICE ..... tu poti sa visezi in continuare dar pina acum nici o teorie de a ta nu sta in picioare . decit VORBE AIUREA .... TIPIC CELOR CARE NU AU ARGUMENTE .... asadar amice am vazut din astia ca tine care NU RUMEGA informatia O GRAMADA .....
multa iubire
PS cit ai colesterolul ? hai sa vedem cit de updatat esti amice ... care e valoarea maxima IN 2011 considerata normala stii ?
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 12:27:03.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:29:54
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
PS cit ai colesterolul ? hai sa vedem cit de updatat esti amice ... care e valoarea maxima IN 2011 considerata normala stii ?
multa iubire
pot sa-ti dau niste date de pe un buletin facut anul trecut
COLESTEROL SERIC TOTAL - 145, HDL - 52, LDL - 99
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:36:22
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
pot sa-ti dau niste date de pe un buletin facut anul trecut
COLESTEROL SERIC TOTAL - 145, HDL - 52, LDL - 99
irelevant .... acum ce analize ai ?
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:50:44
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
irelevant .... acum ce analize ai ?
multa iubire
pai ti-am dat datele ultimelor mele analize...IRELEVANT...ce usor folosesti cuvintele...apropo nu am nevoie de analize ...am incredere mai mare in "batranel" decat in doctori (nu o spuna ca sa ma laud da iarasi sunt nevoit)...cand iesisem din spital aveam valori alarmante la colesterol si trigliceride iar doctorii nu mi-au dat nici un regim special (doar niste medicamnte pentru colesterol - pe care bineinteles nu le-am luat) ....si de cand m-am lasat pe mana lui valorile sunt mullllt mai bune In 6 luni le-am adus la un nivel satisfacator)...iar la alimentatie am char nu simt nevoia sa imi analize frecvent ...valorle le SIMT (oraganismul simte cand e ceva alet in corp - ma refer la un adevarat vegan - dar pt tine cred ca sunt mai bune cifrele exacte - dar ti-o spun cu buna vointa - vezi sa nu te innozi in ele)

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:57:00
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
pai ti-am dat datele ultimelor mele analize...IRELEVANT...ce usor folosesti cuvintele...apropo nu am nevoie de analize ...am incredere mai mare in "batranel" decat in doctori (nu o spuna ca sa ma laud da iarasi sunt nevoit)...cand iesisem din spital aveam valori alarmante la colesterol si trigliceride iar doctorii nu mi-au dat nici un regim special (doar niste medicamnte pentru colesterol - pe care bineinteles nu le-am luat) ....si de cand m-am lasat pe mana lui valorile sunt mullllt mai bune In 6 luni le-am adus la un nivel satisfacator)...iar la alimentatie am char nu simt nevoia sa imi analize frecvent ...valorle le SIMT (oraganismul simte cand e ceva alet in corp - ma refer la un adevarat vegan - dar pt tine cred ca sunt mai bune cifrele exacte - dar ti-o spun cu buna vointa - vezi sa nu te innozi in ele)

Doamne ajuta!
Ovidiu draga, ca sa fi credibil, trebuie sa vorbesti in cifre, nu dupa ureche..E important sa te creada lumea daca ai o informatie corecta de transmis. Pentru ca de aceea se presupune ca o transmiti, ca sa faci un bine, nu sa te lauzi aiurea pe un forum ortodox!

In 6 luni trebuia sa ai analize PERFECTE, nu satisfacatoare!
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:07:04
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Ovidiu draga, ca sa fi credibil, trebuie sa vorbesti in cifre, nu dupa ureche..E important sa te creada lumea daca ai o informatie corecta de transmis. Pentru ca de aceea se presupune ca o transmiti, ca sa faci un bine, nu sa te lauzi aiurea pe un forum ortodox!

In 6 luni trebuia sa ai analize PERFECTE, nu satisfacatoare!
Satisfacator - adica sub limita normala ....dar iarasi tu le stii pe toate...stii si ce boala am avut etc...nu mai judeca asa dupa URECHE
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:09:48
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Satisfacator - adica sub limita normala ....dar iarasi tu le stii pe toate...stii si ce boala am avut etc...nu mai judeca asa dupa URECHE
tema ta este sa probezi...in rest eu zic ca nu isi mai au rost contradictiile pe aceasta tema...este destul de evidenta parerea fiecaruia...eu am devenit subiectul discutiei si nu e cazul...

Numai bine!
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:11:24
ovidiu b.
Guest

Implicit

............
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:20:15
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
care e limita normala DIN 2011 ? o stii ? .....ca de vorbit vorbe stim ca poti
multa iubire
ps dar nu dupa ureche ok?
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 15:24:16.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:06:41
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:

Doamne ajuta!
pai irelevant PENTRU CA ACUM UN AN corpul tau era cu MULTTTTTT DIFERIT fata de acum .... s-au intimplat atitea lucruri in organismul tau de atunci incat nu poti sa iei in considerare analizele de atunci cu ce sunt .... normal ca aveai valori alarmant la colesterol si trigliceride de asta te-am si intrebat .... scuza-ma ca sunt ŽŽ clarvazator ŽŽ ... ha ha ha .... nivel satisfacator si nivel SANATOS sunt doua lucruri total diferite .... cit despre medicii care nu stiu nutritie nu trebuie sa imi spui ca stiu .... ei nu ti-au recomandat nici o dieta din mai multe considerente.... 1 nu stiu sa recomande . 2. stiu ca pacientii nu ii asculta , 3. fac comert cu medicamente , etc etc etc ..... dar asta nu inseamna ca informatia batrinului este corecta , intelegi ? el a eliminat cit mai mult posibil ALIMENTATIA toxica - carne lapte brinza oua peste , tu fiind vegan si NORMAL ca rezultatele sunt bune ..... CA NU TE MAI INTOXICI ....dar a spune ca rosia e acida si ca este rea pentru organism E CALE LUNGA .....
asadar FA DIFERENTE amice ..... eu vorbesc de studii stiintifice , si ma bazez pe dovezi ... DOVEZILE TALE UNDE SUNT ? si aici ma refer la timpeniile tale cu vegetalele ....... de lapte , brinza . carne . oua , peste ca sunt toxice , ne-am lamurit
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 15:08:55.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54