![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire uite ca eu sunt pacatos si in lume si uite ca incerc sa aplic ce spune biblia ... cu caderile de rigoare , cu ridicari , cu nadejdie cu rugaciune si cu ce pot eu .... dar asta nu o sa ma faca sa ma indoiesc de ce a spus Dumnezeu .... ca eu nu pot NU IL FACE PE DUMNEZEU MINCInos , CI PE MINE SLAB ..... asadar cu Dumnezeu POTI FACE ORICE, DACA AI CREDINTA .... ..... fara el nu poti face nimic .... multa iubire Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 00:04:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Unde vezi tu ca am zis de o interdictie? :D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 00:33:40. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=the_Listener;383792]
Citat:
"CAPITOLUL 11 Primirea paganilor la Hristos. 1 Apostolii si fratii, care erau prin Iudeea, au auzit ca si paganii au primit cuvantul lui Dumnezeu. 2 Si cand Petru s-a suit in Ierusalim, credinciosii taiati imprejur se impotriveau, 3 Zicandu-i: Ai intrat la oameni netaiati imprejur si ai mancat cu ei. 4 Si incepand, Petru le-a infatisat pe rand, zicand: 5 Eu eram in cetatea Iope si ma rugam; si am vazut, in extaz, o vedenie: ceva coborandu-se ca o fata mare de panza, legata in patru colturi, lasandu-se in jos din cer, si a venit pana la mine. 6 Privind spre aceasta, cu luare aminte, am vazut dobitoacele cele cu patru picioare ale pamantului si fiarele si taratoarele si pasarile cerului. 7 Si am auzit un glas, care-mi zicea: Sculandu-te, Petre, junghie si mananca. 8 Si am zis: Nicidecum, Doamne, caci nimic spurcat sau necurat n-a intrat vreodata in gura mea. 9 Si glasul mi-a grait a doua oara din cer: Cele ce Dumnezeu a curatit, tu sa nu le numesti spurcate" Matei 15:1 Atunci niște farisei și niște cărturari din Ierusalim au venit la Isus și I-au zis: Matei 15:2 „Pentru ce calcă ucenicii Tăi datina bătrânilor? Căci nu-și spală mâinile când mănâncă.” .................................................. ............................. Matei 15:10 Isus a chemat mulțimea la Sine și a zis: „Ascultați și înțelegeți: Matei 15:11 Nu ce intră în gură spurcă pe om; ci ce iese din gură, aceea spurcă pe om.” Matei 15:12 Atunci ucenicii Lui s-au apropiat și I-au zis: „Știi că fariseii au găsit pricină de poticnire în cuvintele pe care le-au auzit?” Matei 15:13 Drept răspuns, El le-a zis: „Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc va fi smuls din rădăcină. Matei 15:14 Lăsați-i: sunt niște călăuze oarbe; și când un orb călăuzește pe un alt orb, vor cădea amândoi în groapă.” Isa 9.16; Mal 2.8; Mat 23.16; Luc 6.39; Matei 15:15 Petru a luat cuvântul și I-a zis: „Deslușește-ne pilda aceasta.” Matei 15:16 Iisus a zis: „Și voi tot fără pricepere sunteți? Matei 15:17 Nu înțelegeți că orice intră în gură merge în pântece și apoi este aruncat afară în hazna? Matei 15:18 Dar, ce iese din gură vine din inimă, și aceea spurcă pe om. Matei 15:19 Căci din inimă ies gândurile rele, uciderile, preacurviile, curviile, furtișagurile, mărturiile mincinoase, hulele. Matei 15:20 Iată lucrurile care spurcă pe om; dar a mânca cu mâinile nespălate nu spurcă pe om.” "de asta postul e o necesitate , ca nu conteaza ce bagi in gura ? de astya se abtine omul de la animale , CA NU CONTEAZA nu ? LOGICA unde e ? .....asadar un vegetarian fata de un omnivor poate sa fie mult deasupra ... si aici il aduc in discutie pe daniil CARE A DEMONSTRAT ASTA MANCIND VEGETALE SI ERA UN INTELEPT .... sau il contrazici si pe el ? hmmmm sanatatea , sfintenia , mintea limpede , longevitate , etc etc etc ... astea nu te motiveaza nu ? ha ha ha este foarte simplu ..... incepi sa nu mai maninci laptel brinza oua .... apoi continui sa scoti carnea si la final pestele .... si gata ...ha ha ha .... asa cum AI INVATAT SA MANINCI CARNE si sa neglijezi restul , ASA VEI INVATA SA MANINCI VEGAN .... adica muieti ti sunt posmagii ? ha ha ha multa iubire " Cred ca iar ai inteles gresit. Nu faptul ca esti vegetarian te face mai bun. Daca in rest ai alte pacate, efortul tau nu prea e valoros. Dar daca luam 2 persoane cu acelasi numar de pacate, cu siguranta cel care este vegetarian este mai placut Lui Dumnezeu. Asa cum unul vegetarian cu mai multe pacate decat unul care manaca carne, are mai putina trecere in fata Lui Dumnezeu. Dupa cum am spus, sa fii vegetarian e bine. Sa crezi ca asta e totul, mare greseala. Dar este un efort pe care il faci pentru tine si pentru Dumnezeu, dar nu ca ti l-a cerut El. Asa cum, nu inseamna ca o persoana care mananca carne nu se va mantui. Si e tentant pentru cei care se chinuiesc in orice fel sa cada in pacatul mandriei. Si oricum, fiecare trebuie sa faca dupa putere. Cat despre modul in care incepi sa devii vegetarian, daca citeai mai bine ai fi vazut ca am fost vegetariana. ............ Repet: fiecare dupa putere. "Unul a fost lasat asa, altul asa". Acum foarte bine ca tu urmezi viata anumitor Sfinti care au vost vegetarieni. Bineinteles, tot ei au fost si feciorelnici si au decis sa ramana asa pana la moarte. Banuiesc ca asta vrei si tu, sa le urmezi exemplul, sau vrei sa ne dai noua un exemplu pe jumatate? Felicitari pentru ca esti vegan, dar nu inseamna ca toti sunt obligati sa fie asa. Sau ca esti deosebit. Sper ca talantul meu nu e sa fiu vegetariana sau nu. :)) Sa-ti dau un exemplu: am o prietena care nu tine tot postul, in familia ei se face mancare la comun si se conformeaza. Si atat poate. Dar credinta ca a ei n-am mai vazut. Si nu este ceva invatat, sau ca a citit multe carti sau din Biblie, e ceva natural, din nastere si nici n-am cum sa-ti explic in cuvinte.(Fiecare are greseli, asta e clar). Ca sa-ti explic, daca as sta in Manastire toata viata, nu cred ca as ajunge la gradul ei de credinta. In fine, si i s-a spus ........ Fata asta nu tine postul, dar are mult mai multe cu care compenseaza si la al carei nivel probabil nu voi ajunge. Sper sa nu te superi, sau sa te simti jignit, dar "nu-ti simt iubirea" din comentarii. Doar ai scris:"multa iubire". Dar raspunsurile tale sunt ca un fel de misto ???? Ha ha ha????? Iti recomand o carte "Moartea unui guru. Rabi R. Maharaj" Last edited by Azzuurra; 30.07.2011 at 01:23:05. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Azzuurra;383823]
Citat:
12. În ea erau toate dobitoacele cu patru picioare și târâtoarele pământului și păsările cerului. asadar sa vedem textul - cerul s-a deschis , animalele de acolo erau si nu erau spurcate . asadar ce a mincat petru? daca a mincat ? si de unde? poti sa compari asta cu animalele de pe pamint? 19. Și [COLOR=#000000]tot gândindu-se Petru la vedenie[/COLOR], Duhul i-a zis: Iată, trei bărbați te caută continui tu textul ? sa vedem la ce se refera? multa iubire " [quote=Azzuurra;383823] Citat:
![]() multa iubire Citat:
![]() in cazul hranei NU E FIECARE DUPA PUTERI ci dupa INVATATURA ... copilul NU DECIDE cind e mic ce maninca CVI I SE SPUNE SAU DA .... asadar nu mai fa confuzii cu ŽŽ asa esti tu ŽŽ ca nu e valabil.... tu poti schimba CA DE AIA TI S-A DAT CAP sau nu? ... asadar COMBATE-MA cu argumente si nu cu ŽŽ asa sunt eu ŽŽ ca nu tin .... Dumnezeu a zis ŽŽŽŽ NOI SUNTEM VINOVATI DACA NU ASCULTAM ..... Dumnezeu NU DA BOLI , ci omul .... asadar daca ne bucuram ci papilele gustative sunt satisfacute INDIFERENT ca ne face rau atunci cind avem boala SA NE BUCURAM .... ok? vreau sa vad si eu unu care se bucura ca e bolnav dupa ce a mincat timpenii .... MI-L ARATI ? ![]() MULTA IUBIRE Citat:
nu pot fi jignit ..... iar de suparat nici vorba .... raspunsurile mele sunt directe si interactive .... ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Tot ce-am avut sa-ti spun, ti-am zis. Tu doar te joci putin cu, cuvintele.
Legat de faptul ca am fost vegetariana, n-am fost invatata asa, n-am sa-ti spun de ce am fost sau de ce am renuntat, doar ca a durat 4 ani. Nu stiu cati au fost invatati sa fie vegetarieni. Oameni Sfinti si fara sa fie vegetarieni au fost. Nu zice nimeni sa nu fii, foarte bine pentru tine, dar asta e un detaliu. Si nu inteleg de ce te chinui sa-i convingi si pe altii? Sau poate e chestia, ca tu facand asa, trebui s-o marturisesti ca sacrificiul tau sa aiba valoare. Multi Parinti spun: ca postul de mancare nu este cel mai importantant, ci altul..... Legat de prietena mea evident ca pot fi subiectiva, dar nu cred ca sunt. Si in fine, o Calugarita inainte vazatoare i-a spus ca are ceva deosebit. Si am mai vorbit si noi despre ea, si cu toate ca ma tenteaza, evit sa-i spun ce cred, pentru ca nu e bine......Si n-am zis ca n-are urma de greseala. Poate citesti cartea recomandata.......Postul de carne e ca o "samanta dintr-o punga de seminte". Un sfat: nu te mai concentra ata de mult pe mancare, nu mai vorbi despre asta o perioada (bineinteles dupa ce-ti termini tu pledoaria pe site), fii vegan in continuare, dar considera faptul asta ca pe ceva normal si concetreaza-te la celelalte aspecte ale vietii. Sau poate du-te si vorbeste cu un Calugar. Sa te invete si alte lucruri pe langa postul de carne. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
multa iubire Citat:
multa iubire Oacine ? multa iubire Citat:
multa iubire Citat:
Citat:
![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 02:52:59. |
|
|||
|
|||
![]()
daca nu ai reusit sa gasesti raspunsurile la intrebari o sa le dau eu
si inca ceva ca sa vedem daca e ok sa ne interesam ami mult sau nu de sanatatea noastra ![]() iezechiel 47 12. La râu, pe amândouă laturile lui, vor crește tot felul de arbori care dau hrană. Frunzele lor nu se vor veșteji și fructele din ei nu se vor mai isprăvi. n fiecare lună se vor coace fructe noi, pentru că apa pentru ele vine din locul cel sfânt; fructele lor se vor întrebuința ca hrană, iar frunzele ca leacuri".-( apare si medicina in biblie ) multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire ...nu a zis nimeni... ca nu e permis sau recomandat sa mancam ..... FRUNZE SI IARBA si arbori cat ne tine pancreasul...hmmmmmm... ha ha ha... Tu incerci sa ne CONVINGI ca e interzisa carnea... dar astea sunt abureli... de-ale tale in profunzime...ha ha ha... adica prostie (lipsa de invatatura)...ha ha ha... hmmmmm... multa iubire multa iubire Treaba mai...ha ha ha... profunda (PE CARE tu nu o stii, sâc) e... hmmmmmmmmmm... ca OMUL A PRIMIT BINECUVANTARE sa manance carne: Totuși, când îți va pofti sufletul, vei putea să junghii și să mănânci carne oriunde vei trăi, după binecuvântarea pe care ți-a dat-o Domnul Dumnezeul tău; cel ce va fi necurat și cel ce va fi curat vor putea să mănânce carne, cum se mănâncă cea de căprioară și cea de cerb. Deuteronomul 12:15 Carnea de cerb si de caprioara se mănâncă. Cerbul si caprioara nu cresc...hmmmmm... din copaci. Sunt animale...ha ha ha Nu e nici UN RAU sa FI VEGETARIAN (insa nu din secta adventista vegana) ...e o binecuvantare sa manancI CARNE....hmmmmmm, ce buna e direct de pe grill...ha ha ha ...hmmmmm...ha ha ha... multa iubire multa iubire multa iubire |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|